İmamoğlu'nun Makamına Girmişti: Gizemli Araç İletişim Başkanlığı'na Ait Çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bazı misafirlerini ağırladığı Emirgan Korusu’nda bulunan Beyaz Köşk'ün araç girişine yasak olan bölümüne beyaz bir araç girmişti. Aracın İletişim Başkanlığı'na ait olduğu ortaya çıktı. 

Odatv'nin dün gündeme taşıdığı olayda; beyaz renkli bir araç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bazı kabullerini yaptığı Beyaz Köşk'ün araç girişine yasak olan bölümüne girmişti.

Araçtan inen iki kişi vatandaş girişine açık olan ancak araçla girilmesi sasak olan bölgede fotoğraf çektikten sonra bölgeden uzaklaştı. Güvenlik kameralarından plakası tespit edilen araçla ilgili belediye yetkilileri şikayetçi oldu.

Sözcü yazarı gazeteci İsmail Saymaz konuyu bugünkü köşesine taşıdı. Aracının İletişim Başkanlığı'na ait olduğunu söyleyen Saymaz, 'Binanın fotoğraflarını çeken iki kişinin İletişim Başkanlığı’nın özel kaleminde çalıştıklarını söylediler. Görev gereği İstanbul’a gittikleri gün Emirgan Korusu’nu gezdiklerini söylediler.' ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı ile görüştüğünü söyleyen Saymaz, 'Binanın fotoğraflarını çeken iki kişinin İletişim Başkanlığı’nın özel kaleminde çalıştıklarını söylediler. Görev gereği İstanbul’a gittikleri gün Emirgan Korusu’nu gezdiklerini söylediler' dedi.

Binanın fotoğraflarını çeken iki kişinin İletişim Başkanlığı’nın özel kaleminde çalıştıklarını söylediler. Görev gereği İstanbul’a gittikleri gün Emirgan Korusu’nu gezdiklerini söylediler. Yetkililer bana şu açıklamayı yaptı: “Bunlar özel kalemden iki genç. Ankara’dan İstanbul’a iş için gelmişler. Gelirken, Emirhan Korusu’na çıkalım, gezelim demişler. Fotoğraf çekip gelmişler. Başkaları da fotoğraf çekiyormuş. Orası halka değil, arabalara kapalıymış. Fotoğraflarda bir şey yok zaten. Ankaralı iki gencin boğaz görme heyecanı tamamen.”

Yetkililerin Saymaz'a yaptığı açıklama şu şekilde: 'Bunlar özel kalemden iki genç. Ankara’dan İstanbul’a iş için gelmişler. Gelirken, Emirhan Korusu’na çıkalım, gezelim demişler. Fotoğraf çekip gelmişler. Başkaları da fotoğraf çekiyormuş. Orası halka değil, arabalara kapalıymış. Fotoğraflarda bir şey yok zaten. Ankaralı iki gencin boğaz görme heyecanı tamamen.'

İlginizi çekebilir 👇

Seçim Anketi: Ankara'da Fatih Erbakan ve Ümit Özdağ'ın Oylarında Büyük Artış
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum’un Vaatleri: Trafik Bitecek, Otogarlar Taşınacak
CHP 'de Kritik Gün Cuma: CHP Genel Merkezi'nde 2 Günlük Ziyaretçi Yasağı
Dr. Taylan Yıldız, İBB Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
25.01.2024

İleride çamur atmak için bir şeyler toplarken yakalanmışlar diye düşünen bir tek benim sanırım. AkİT bunlar, ne yapacakları belli mi olur.. Cebinde bok taşıyıp köpeğe suç atan tiplerden her şey beklenir.

25.01.2024

bos yapma lan orada

25.01.2024

ankaralıların boğaz görme heyecanımı :)))

25.01.2024

Emirgan Korusu'nu görmeden yaşayamayanlar derneği.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ