İmamoğlu'nun Değişim Mesajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'nun 'Değişim isteyen milyonların kendisini en umutsuz hissettiği bu zamanda karşınızda hayır diyorum sakın umutsuz olmayın. Biz milyonlarca insan hayallerimize hep birlikte ulaşabiliriz.' ifadeleri sosyal medyada CHP genel başkanlığı için adaylığa yorumlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümü kutlamalarında açıklama yaptı.

Konuşmasında seçim sonuçlarını değerlendiren İmamoğlu, "İktidarın neden olduğu olumsuzluklara rağmen Millet İttifakı olarak seçimi kazanamadık. Üzgünüm, her sözü inanarak söylemiş biri olarak ülkem adına sonuçlardan düşünceli ve kaygılıyım" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında değişim mesajını öne çıkaran İmamoğlu, "Değişim isteyen milyonların kendisini en umutsuz hissettiği bu zamanda karşınızda hayır diyorum sakın umutsuz olmayın. Biz milyonlarca insan hayallerimize hep birlikte ulaşabiliriz." dedi

İmamoğlu'nun o açıklamaları

İmamoğlu'nun açıklamaları sosyal medyada değişime yorumlandı. İşte o paylaşımlar: 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Her Şey Yeniden Başlıyor”

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
29.05.2023

Seçim bittiğine göre artık fikirlerimi açıkca beyan edebilirim ve artık seçim olsun, olmasın fikirlerimi açıkça beyan edeceğim. Sikerim beceriksiz muhalefetin oy bütünlüğünü. Bu adam chp için çok büyük şans. Erdoğanın yargıyla önüne siyasi engel koyduğu tek adam bu. Ne mansur ne kılıçdaroğlu erdoğanı bu kadar korkutmuyor. Evet o aday olmalıydı. 6lı masa seçimleri kazanacak adaya değil seçimden sonra en iyi geçişi sağlayacak adayı cumhurbaşkanı yapmak istedi ama elimizde patladı. Bu adam chpnin başına geçerse türkiye için ve muhalefet için hala umut var derim. Yargı chpnin başına geçerse imamoğlunu siyasi yasaklı yapamaz. Götü yemez. Ana muhalefet partisi liderini, chp genel başkanını hapse tıkmak, demirtaşı hapse tıkmaya benzemez. Gezi direnişini mumla arar ve o istikrar, istikrar dedikleri naneden eser kalmaz. O yüzden imamoğlu derhal chpnin ve muhalefetin başına geçmeli, yoksa muhalefet bırakın türkiye genel seçimini, izmir yerel seçimini bile bir daha kazanamaz.

29.05.2023

👏🏻👏🏻👏🏻

29.05.2023

Geç başa yak başları yiğidimmm

29.05.2023

Rte nin göçtüğü, Kemal dedenin koltuğu bıraktığı bir gelecekte, senin devrin başlayacak muhtemelen sevgili İmamoğlu 🙂

29.05.2023

5 yıl kim bekleyecek, kimsenin aklına da şey gelmiyor bu Tayyip 3 dönem cb oldu. 4. dönemi olamayacaksa son günleri de diyebiliriz. Tabii ki sistemi, anayasayı, hukuku çiğneme ihtimallarini yoksaydığımızda. İşte Erdoğan'ın olmadığı bir seçimde İmamoğlu gibi birini öne sürebilirsin hapisti oydu buydu şuydular engel teşkil etmezse ben kesinlikle şu anki alabileceği oy potansiyelinden de fazlasını görüyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (49)