İmamoğlu'nun CNN Türk'te Konuk Olduğu '40' Programı Yarıda Kesildi ve 40 Dakika Erdoğan Konuştu

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Buket Aydın'ın sunduğu ve CNN Türk'te ekranlara gelen '40' adlı programa konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İyilik Ödülleri' programındaki konuşması başlayınca İmamoğlu'nun konuk olduğu program yarıda kesildi ve canlı yayına geçildi. Erdoğan'ın konuşması yaklaşık 40 dakika sürdü. Aday İmamoğlu'nun konuştuğu sırada yayının kesilmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Buket Aydın 'Canlı yayın değildi o yüzden anons yapıp ara veriyoruz demem mümkün değil' ifadelerini kullandı.

Yayın kesilmeden 20 dakika önce sorulan soru: "Neden sosyal medyada ‘İmamoğlu’na medya ambargosu’ etiketleri kullandınız?”

İmamoğlu, CNN Türk'teki yayın kesilmeden 20 dakika önce Buket Aydın'ın “Neden sosyal medyada ‘İmamoğlu’na medya ambargosu’ etiketleri kullandınız?” sorusunu yanıtladı. İmamoğlu şunları söyledi: '“Ne CHP, ne de ben böyle bir şey yapmadım. Kamuoyunun böyle bir inancı varsa, siz kendinize sordunuz mu? Bu kanalda bir şeyler ters mi gidiyor? Ya da yayın politikanızda bir eksiklik var mı? Çünkü biliyorsunuz eşitlik duygusu önemli. Kamuoyu bunu ölçüyor. Muhtemelen böyle bir kaygı hissetmiş olabilirler ama bu bizim ne şahsıma ne de kurumsal olarak partimize yönlendirilecek bir suçlama asla olamaz. Biz zaten böyle bir süreci ne destekler ne de yanında yer alırız. Ama kamuoyu böyle bir intiba edinmişse bence sizin de bu soruyu kendinize sormanız lazım.”

Ve bir süre sonra Aday İmamoğlu'nun konuk olduğu program yarıda kesildi. 🎥

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması CNN Türk'te yaklaşık 40 dakika canlı gösterildi.

Tepkiler üzerine gazeteci Buket Aydın konuya dair bir açıklama yaptı

Sosyal medyadan da kesilen yayın sonrası tepkiler geldi...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
14.03.2019

Offfff aynısını Erdoğan'a yaptığını düşünsene :D kanalın genel yayın yönetmeni 41 tane müebbet yer, bütün çalışanlar da fetöden yargılanır

14.03.2019

Buket aydın ve Nagehan alçı aynı bokun lacivertisiniz! Nerde o Ali kırca nezaketi.. Siz saray soytarısından başka bi halt değilsiniz!

14.03.2019

Bir tarafta bir Belediye Başkan adayı, oldukça da kısa sürecek bir sürede projelerini anlatıyor. Zaten medya mimlenmiş iktidar partisinin reklamından başkasını yapmamak adına. Bir tarafta da Cumhurbaşkanı hiç de hayati olmayan bir mevzuuda, bilmem ne ödüllerinin açılış konuşmasını yapıyor. Cart diye yayını kesiyorsunuz. Sanki Amerika'ya savaş ilan edecek, ya da BM Genel Kuruluna konuşuyor. Elinize kendinizi "tarafsız" gibi göstermek için bir fırsat geçmiş işte. Adamın yayınını kesme, varsa önemli birşey alt yazıyla ver. 40 dakika bir açılış konuşmasını insanlara niye dinlettiriyorsun. Özrü kabahatinden beter olma durumu tam olarak bu zaten.

14.03.2019

Adamlar öyle bir kaos yarattı ki insanlar eskinin siyasi etik anlayışı terbiyesiyle yeniyi yorumlayamıyor. Sadece düz vatandaşta değil yargıda aynı şekilde. '' Bir tarafta bir partinin adayı reklamını yapıyor, bir tarafta ülkenin cumhurbaşkanı konuşma yapıyor. '' bu eski kafayla söylenmiş doğru bir söz eyvallah. Bir tarafta dediğin Cumhurbaşkanı aynı zamanda AKP genel başkanı. Kaos burada zaten, adam tarafsızlığını koruyacağına dair namusu ve şerefi üstüne yemin ettiği makamda bir partinin genel başkanı olarak oturuyor. Herkese bağırıp çağırıp hakaret ederken AKP başkanı oluyor sıkıntı yok, biri aynı şekilde cevap verince ülkenin Cumhur başkanına hakaret etmiş oluyor kıyamet kopuyor. Adam öyle bir kaos yarattı ki kimse siyasette dönen bu soytarılığın farkında değil. Başkanlık sistemine geçerken bu sistemin adını Cumhurbaşkanlığı olarak değiştirmesinin sebebi de bu zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (62)