Adliyeye Sevk Edilen İmamoğlu'nun Avukatının Avukatı Serbest Bırakıldı

Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan'ın avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilmişti. Avukat Yiğit Gökçehan Koçoğlu yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dün de Murat Ongun avukatları da gözaltına alınmış, adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın avukatı hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Olaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Avukat Yiğit Gökçehan Koçoğlu tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan avukatının gözaltına alınmasına ilişkin şunları söyledi:

'Avukatım Yiğit Gökçehan Koçoğlu hakkında da gözaltı kararı olduğunu öğrendim. Şuan kendisi Adıyaman’da. 6 Şubat Depreminde İsias Otel’de evladını kaybeden 35 ailenin, mağdurun avukatlığını yapıyor. Yiğit, dün benim avukatımdı. Bugün depremde evladını kaybeden ailelerin avukatı. Yarın da adalet arayan kim varsa onun avukatı olmaya devam edecek. Hakkındaki gözaltı kararını öğrendiğinde kaçmadı, saklanmadı, korkmadı. Evlatlarını kaybeden ailelerin avukatlığını yapmak için Adliye’ye gitti. Avukatlar, adaleti ve gerçeği aramaya devam edecekler. Savunma susmayacak.'

Dün de İBB soruşturmasında tutuklu bulunan Medya AŞ Genel Müdürü Murat Ongun avukatları da gözaltına alınmış, adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

İmamoğlu'nun avukatının avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu hakkında karar çıktı. Avukat Koçoğlu, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına Alınan Murat Ongun'un Avukatlarına Yurt Dışı Yasağı
Gıda Dedektifi Açıkladı: Romanya'ya İhraç Edilen Limonlarda Pestisit Çıktı
Tarih Netleşti: 120 Yıllık Türk Çay Devi Konkordato İlan Etti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
YORUMLAR
25.04.2025

avukatının avukatının avukatının avukatına da dava açın...ama korkunun ecele faydası yok...göklerden gelen bir karar vardır :)

25.04.2025

oğlum çooook pis tırsmışsınız lan. paçalardan akıyo. isterseniz fırıncılara söyleyin akpli olmayana ekmek de vermesin. ama korkunun ecele faydası yok. 40 milyonu tutuklasanız da yok.

25.04.2025

çok komik ya bu ..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ