İmamoğlu'nun Anime Kızlarla Olan Fotoğrafından Kedisinin Kölesi Olan Kadına Son 24 Saatin Viral Tweetleri

Bakalım pazar günümüzü kimler Twitter'da coşturmuş?

Her şeyi erteleyenler kimler?

Ay atlayasım geldi.

😍😍

Eksik yok!

👇

Böyle aşklar kaldı mı?

Annelere bunu anlatmak çok zor. :(

Boş bir şekilde tavana da bakmak isteyebilir insan.

😂😂

Ah bu kediler yok mu...

Ne istiyorsunuz ya harika menü. 😂

Bu dünya kadınlar için bir cehennem...

E daha ne olsun?

Çocuk aklı işte.😂

😂😂

Yarın görüşmek üzere...👋

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İlk Bakışta Anlam Veremeyerek Durup Dururken Beyninizin Ayarlarıyla Oynayacak Birbirinden İlginç 19 Görsel
Yaşadıkları Komik Olayları Tweet'leyerek Bu Hafta da Yüzümüzü Güldürmüş 17 Kişi
Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi

Popüler İçerikler

Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
YORUMLAR
18.09.2022

Genetik konusu o kadar haklı ki. Hatta daha yazılandan çok daha ileriye gidip insanların şans olarak adlandırdığı şeyde aslında genetikte gizlidir. Genlerinde ne varsa ancak onu ortaya çıkarabilirsin, daha fazlası olmaz

18.09.2022

Çağlayan'ın tespiti okullarda ders diye okutulabilir. Her şeye katılıyorum. Çevremde insanlara sürekli fakirliğin genetik bir durum olduğunu söylüyorum ama dinleyen yok. Kripto, borsa, ticaret ıvır zıvırla çarkı kırabileceklerini sanıyorlar. Hacı Sabancı sizce kriptoyla, borsayla vs. uğraşıyor mudur? Tabi ki hayır. Bu işler size umut satmak için uydurulmuş şeyler. En fazla siz ve sizden bir sonraki jenerasyon bu zenginliğe sahip olabilir. Sonra aynı tas aynı hamam. Torunların yine zengin olmaya çalışacak, çoğu başaramayacak, birisi başarınca da saman alevi gibi o zenginlik yok olacak. Sonra aynı şey yine başlayacak. Hacı'nın böyle derdi yok. Hacı bir işe girse o işin batma ihtimali yok. Ailesinin adı ona her kapıyı açar. Bu böyledir.

18.09.2022

Zengin ailelerden birinden değilseniz bence yetecek kadar çalışın ve geriye kalan zamanlarda ne seviyorsanız onu yapın. Çok para kazanacağım diye ömrünüzü heba etmeyin. Tek sahip olduğunuz ve olabileceğiniz zenginlik zamandır bunun kıymetini bilip, yaşayabildiğiniz kadar yaşayın. Kendinizi ofislere kapatıp, gece geç saatlere kadar çalışmayın, ailenizle vakit geçirin, sevdiğiniz insanla sevişin, yeni şeyler tecrübe edin. Yaş 70 olunca geçmişe baktığınızda karanlık bir ofiste etrafı aydınlatan monitörü değil, çocuklarınızın kahkalarını, sevgilinizin tenini, arkadaşlarınızın yaptığı altınıza kaçırtan espirileri hatırlayın. Boşa kürek çekmeyin, küreği suya atın ve suyun tadını çıkartabildiğiniz kadar çıkartın.

Calismayip okudugum icin elestirenler cok oluyor. Evlenip cocuk da yapmadim. Genetik olarak cildim temiz ve parlak, hayatimdaki stresi de buyuk olcude cikarttim. Artik ic dengemi ve huzurumu sarsacak seylerden uzak duruyorum. Beni elestiren benden yasca kucuklerin cildi annemden yasli duruyor ve kiskaniyorlar. Dogdugum ve su an hala yasadigim ev cidden kotu sartlarda ama ben degistim ve gelismeye devam ediyorum. Bir insani tanimlayan seyler kari/koca, cocuk vb. olmamali.

21.09.2022

Hayret ettim nasıl olurda size linç girişiminde bulunmamislar 😂 oysa çoğuna batacak sözler yazmışsınız sanırım henüz keşfedilmediniz 😂

TÜM YORUMLARI OKU (13)