İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul Web Sitesi: 'Beton Kanal'la İlgili Bilimsel Bilgi mi İstiyorsunuz?'

İBB Başkanı İmamoğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temeli atılan Kanal İstanbul'a ilişkin hazırladıkları siteye ilgili, 'Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?' ifadeleri kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğluKanal İstanbul için bir site hazırladıklarını açıkladı.

Twitter üzerinden hem sitenin linkini hem de bir tanıtım videosunu paylaşan İmamoğlu, 'Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?' ifadelerini kullandı.

'Bu siteyi sizler için hazırladık'

Kanal İstanbul web sitesi

İmamoğlu'nun paylaştığı video 📹

Tanıtım videosunda da şu ifadelere yer verildi:

'Kanal İstanbul nedir? İşin aslı ne? Senin ne düşündüğünü bizden başka kimse umursamıyor ama! Neden destekliyorsun? Ya da neden desteklemiyorsun? Kanal İstanbul'un çevreye, Marmara'ya, İstanbul'a etkilerini biliyor musun? Bilimsel, tarafsız verilerle Kanal İstanbul hakkında her şey kanal.istanbul websitesinde.'

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
26.06.2021

Görünen gerçekler, korkutularak dikte edilen binlerce yıllık inançlarıyla ters düştüğü için üç maymunu oynayarak teorileri çürüttüklerini -tekrar vurguluyorum, teorileri- zanneden meczuplara bilimsel veri işlemez.

Pasif Kullanıcı
27.06.2021

Bilimsel kanıta ihtiyaç yok. Neden zaten bilimselliğe uzak insan bunlar koskoca Stephen Hawking için ağza alınmayacak hakaretler edip dinsizlik ile suçlayanlar bilimsellikten anlamazlar. Onlara söylenecek tek laf kardeşim 3 parçaya bölüp ortasına KATAR'lıları koymak istiyorsanız proje sizin için uygun he yok istemiyorsanız proje sizin için kötüdür! NOKTA

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ