İmamoğlu'ndan Erdoğan Taklidi: "Biz Öyle 'Konuş Bakayım' Demiyoruz"

Erdoğan önceki gün Söğüt'teki bozuk yolla ilgili Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya'yı "Şu anda bozuk olan, sıkıntılı yer neresi Vali Bey? Sen bana başka şeyler anlatıyorsun" diyerek fırçalamıştı.

İmamoğlu Bilecik'te yaptığı konuşmada, Erdoğan’ın yaptığını yapamayacağını, çalışma arkadaşlarıyla göze göze anlaşıp birbirlerine nezaketle seslendiklerini söyledi.

İşte o anlar ⬇️

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İmamoğlu konuşmasında ayrıca, “Tayyip ağabeyin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” diyen AK Parti Ordu Milletvekili Şenel'e; 17-25 Aralık'ta ayakkabı kutularında bulunan paralar üzerinden gönderme yaptı.

İmamoğlu, 'Ayakkabı deyince aklımıza çok şey geliyor' dedi.

İlgili haberler ⬇️

AK Parti Ordu Milletvekili Yıldız: "Tayyip Abinin Ayakkabısını Elimizle Yalamamız Lazım"
Erdoğan’dan Vali'ye Azar: ‘Al Mikrofonu Al’

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR

Bakın seversin sevmezsiniz ama en iyi aday İmamoğlu. AKPliler en gıcık ve sinir olduğu kişi bu adam, mevzu imamoğlu olunca hepsi tuhaf olmaya başlıyor, hata üstüne hata yapıyorlar. Adamların şirazesini bozuyor. Bütün seçimi kampanyasını verin eline ve dişe diş mücadele etsin bunlarla. Bu olaya mesela CHP'li vekiller hırçınlaşarak bağırıp çağırarak cevap verirdi. İmamoğlu sakince soğuk kanlı kapağı koyuyor. İmamoğlu sağ, Kürt, Karadeniz, CHP'li, iyi partili, Memleket Partisi hepsinden oy alabilecek tek kişi. Evet Mansur Yavaşi ben de istiyorum ama adaylığını kendi kendine kapattı ve KK adayımız dedi.

29.01.2023

Ayakkabı kutusu bizde de var ama içine onlar gibi para koyamıyoruz, ıvır zıvır şeyler koyuyoruz

29.01.2023

hdp nin oylarını alamazsa da en iyi adayı mansur olarak görüyorum, imamoğlu 2. en iyi aday kazanma açısından ama yeni bir erdoğan olmasını ihtimal görüyorum, kalbimden geçen aday da meral akşener ama o da parlementer sisteme kafayı takmış durumda

TÜM YORUMLARI OKU (10)