İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Fatura' Göndermesi: 'Zamanında Böbürlenirdik'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan'ın elektrik ve doğalgaz faturalarının yüksek olmasıyla ilgili 'Dünyada da böyle' savunmasına tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından isim vermeden Erdoğan'ın sözlerini eleştiren İmamoğlu, 'Zamanında bazı şeyler dünyanın aksine bizi 'TEĞET' geçerken böbürlendik. TEĞET geçmeme sebeplerini hepimiz sorgulamalıyız' dedi.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan: 'Elektrikteki Tarife Rakamları Yeniden Değerlendirilecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada enerji fiyatlarındaki artışın Türkiye'ye mahsus olmadığını söyledi ve Türkiye'nin en uygun fiyatlardan hizmet veren ülkelerden olduğunu savundu. 

Erdoğan, 'Son dönemde enerji fiyatları tüm dünyada yükselmiştir, hem de oldukça yükselmiştir. Bu sadece bize mahsus bir durum değildir. Küresel düzeyde doğal gaz fiyatları 10 kat, kömür fiyatları 5 kat, petrol fiyatları 3 kat artmıştır. Enerji fiyatları tüm dünyada yükselmiştir, bu sadece bize ait bir durum değil. Türkiye, Avrupa'da en uygun fiyatla elektrik veren üçüncü ülkedir' dedi.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
16.02.2022

Erdoğan’ın durumu içler acısı. Gardı düştü. Geçmişteki tüm söylemleri ağzında demir leblebi oldu. Her lafı faul.

16.02.2022

Ne olursa olsun bu ülkede para konuşur şu an seçim zamanı oluşturacakları yalancı ay için halktan para topluyorlar çünkü biliyorlar ki bu halk unutur

17.02.2022

Ya başkan aynı savunmayı sende yaptın, önceki yönetimi eleştirip indirim sözü verdin, maliyetlerimiz yükseldi dedim zam yaptın hiç anlatmayın biri devlet biri belediye falan diye hepsi aynı, sadece biri laciverti…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ