İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Bizi Yok Sayanları, Bu Seçimde Evlerine Yollayacağım'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Bursa’da sağanak yağış altında İnegöllülerle buluştu.

“Bursa’da yaşayan değerli ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Sinan Ateş, bu vatanın değerli evlatlarından, çok kıymetli akademisyenlerinden birisiydi'' diyen İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti: ''Artık yeter; eli kanlıların bu milletin kıymetli evlatlarının hayatını almasına izin vermeyeceğiz. Buradan haykırıyoruz: Adalet, adalet, adalet. Adaleti sağlamak zorundayız. Size söz, sağlayacağız.''

'Her şey çok güzel olacak'

Türkiye’nin çözülemeyecek sorunlarının olmadığına işaret eden İmamoğlu, ''Şimdi sizden iki söz alacağım. Bir; kalan 17 günde İnegöl için, Bursa için, memleket için, çocuklarımız için, gençlerimiz için çok çalışmaya, herkesle konuşmaya, insanımızı ikna etmeye, ahlaklı bir yönetimin geleceğini anlatmaya, 12. dönemi bitiren, 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçmeye var mıyız? İki; seçimde görev almaya, sandıkta görev almaya, bir tek oya bile sıkıntı getirmemeye, iş birliği yapmaya, Türkiye Gönülleri'ne üye olmaya var mısınız? (‘Evet' sesleri.) Güzel. O zaman size söz; 15 Mayıs sabahı, çok güzel bir güne uyanacağız. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Köpeğe Cinsel Saldırı Sanığına Ödül Gibi Ceza
Süleyman Soylu: 'Ey Amerika, Tayyip Erdoğan Seçimi Kazanacak, Adamın Kemal'e Bu Millet Bay Bay Diyecek'
Şahan Gökbakar'dan Bekir Bozdağ'a Tepki: 'Toplumu İkiye Ayıran Bu Bey Adalet Bakanı'

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.04.2023

Herkes istisnasız sandığa gidip oyunu kullansın.Küsecek,trip atacak,kapris yapacak lüksümüz yok şu şartlar altında 😒

28.04.2023

Valla kimseyi evine yollayamayacaksın adamlar en kötü %35 oy alıyor. Öbürleri de %5 alırsa eder %40. Sonra senin ittifakında bir dünya gerici var, onları da ekleyince eder %55. En az alacakları oyu yazdım. Getirin geri İstanbul sözleşmesini göreyim ya da tarikatlar sorununu çözün.

28.04.2023

Bu seçimde parlamenter sistem için mi yoksa başkanlık sistemi denilen meclisi hükümsüz kılan ucube sistem için mi oy atacağız. Ülke ekonomik olarak daha kötü yönetilmesin diye oy atacağız. Hırsızların yargılanacağını sanıyorsan beyhude beklentiler. En fazla bir kaç sivrilenin mal varlığına el konur uluslararası mahkemelerin desteği de alınarak o paralar ülkeye geri getirilir, bu da 5 kişiyi geçmez.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ