İmamoğlu'ndan Bakan Karaismailoğlu'na Yanıt: Herhalde Rüyasında Gördü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmam oğlu, Ulaştırma ve Atlyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun 'Kanal İstanbul, Marmara'daki deniz salyasını bitirecek' şeklindeki açıklamasına 'Akşamdan sabaha herhalde insan rüyasında görmüştür; sabah da böyle bir şey aklına gelmiştir diye düşünüyorum' sözleriyle yanıt verdi.

İmamoğlu, 'Devlet adamları, bilim ile konuşur; dayanakları bilim ile olur. Bir makale mi var, bir araştırma mı var? Bugüne kadar niye böyle bir araştırma yayınlanmadı?' dedi.

İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Müsilaj Temizliği Seferberliği Programı”nda konuşan İmamoğlu 'çözülmesi gereken derin bir sorunla karşı karşıya olunduğunu' vurguladı. İmamoğlu, “Bugün yapacağımız, ortaya koyacağımız tutarlı adımlar, bu denizi ve bu coğrafyayı geleceğe az kusurlu bir şekilde taşıyacaktır. Keşke kusursuz diyebilsek, ama insanoğlu, ne yazık ki hiçbir coğrafyayı kusursuz yönetemiyor” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan İlginç Öngörü: 'Kanal İstanbul Müsilajı Azaltır'
Her Derde Deva! Müsilaj Sorununu da Kanal İstanbul'un Çözeceğini Düşünen Bakana Tepkiler
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR
08.06.2021

temel atmama töreni yap sen

09.06.2021

asıl sorun ülkemizi yönetenler bu kişiler ya sorun orada topraklarımız gidiyor tarım işlemiyor ülkemizin her yerinde sorun var ama bunlara sorun değil mis gibi rizedeki olay gibi eğitim de olduğu gibi Allah tan aynı camiye gitmiyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ