İmamoğlu'ndan Ali Koç'a Yanıt: 'İktidara Toz Kondurmamasını Camianın Takdirine Bırakıyorum'

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. 'İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler' dedi.

İmamoğlu, 'İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…' ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ali Koç, Uğur Dündar'ı bordo mavi kravatla ziyaret eden ve içinde Fenerbahçe'ye yönelik hakaret içeren ifadeler olan kitap hediye eden İmamoğlu için bu açıklamayı yapmıştı. 👇

Ali Koç'tan İmamoğlu'na: 'Umarım Hangi Şehrin Belediye Başkanı Olduğunu Hatırlatma Günleri Gelmez'

Ali Koç'un o sözleri 📹

'Bu ilden gelen insanların bazılarının enteresan karakteristik özellikleri var. Hangi partiyi tutarsa tutsunlar, hangi görevden geliyorsa gelsinler, enteresan özellikleri var. Milli takım Fenerbahçe'nin stadına maç yapmaya gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Ya kime ne anlatıyorsunuz? Bir de utanmadan, ben bilmiyordum, eminim sayın başkan da bilmiyordu. Bize ağır hakaretler ifade eden bir kitabı da hediye olarak getirme hassasiyetsizliği var. İnşallah Fenerbahçelilerin İstanbul belediye başkanı Sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez.'

👇

Fazıl Say ve Gökhan Özoğuz'dan İmamoğlu'na Tepki

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise İmamoğlu'nun son günlerdeki açıklamalarına ilişkin "Siyasi bir intiharı canlı izliyoruz." yorumunu yaptı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
07.05.2022

Öncelikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç olarak söyledi lafını. O sıfatla cevap vereceksin. Ayrıca “umarım zarar vermez” ne demek? Tehdit mi ediyorsun sen Fenerbahçe camiası ve Koç ailesini? Sana miligram sempatim kalmadı. Bunun adı güç zehirlenmesidir. Fenerbahçe camiasını ve başkanını en son tehdit edenler şuan nerede çok iyi bilmen lazım.

07.05.2022

Milleti aptal yerine koyan köylükurnazı şimdide Fenerbahçeye saldırıyor.Sen bitmiş bir eziksin.Fetönün en güçlü zamanında karşısına dikilmiş iktidarı dahil karşısına almış bir camiadan bahsederken destur çek bre deyus.

07.05.2022

Yahu sen ali koç’sun. Türkiye’nin en zengin en elit ailesinin üyesisin. Bu ne aq fakir liseli ergenler gibi kompleksli hareketler.

07.05.2022

Ali Koç ve Fenerbahçe senin boyunu çoook aşar.Hadi başka yerde dilen Allah versin.

07.05.2022

Ali koç kim oluyor fenerbahçe kim oluyor altıüstü bir futbol takımı

TÜM YORUMLARI OKU (29)