İmamoğlu'ndan Akşener’e Kırmızı Halı ve Zabıta Mangalı Karşılama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu İBB binasında ziyaret etti. İmamoğlu, Akşener'i belediye binası önünde kırmızı halı ve zabıta mangası eşliğindeki törenle karşıladı.

"Özellikle kahve içtik, çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır"

İYİ Parti lideri Meral Akşenerİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener şunları söyledi: 'Ben İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ile çok kez görüştüm. Ancak makamında daha önce ziyaret etmemiştim. İlk kez ziyaret ediyorum, kahve içtik. Özellikle kahve içtik, çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Başarı dileklerimizi tekrarladık. Biliyorum ki yalılar gidiyor. O oluyor, bu oluyor. O çalışmalar hakkında bilgi aldık. Hem de kendisine karşı çıkarılan zorluklar var. İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var onları konuştuk bilgilendik.'

İmamoğlu, Akşener'i belediye binası önünde kırmızı halı ve İBB ekiplerinden oluşan tören mangasıyla karşıladı. İşte o anlar:

İmamoğlu Akşener'e 'Boğaziçi Yalıları' isimli kitabı hediye etti

İmamoğlu görüşme sonrası Akşener'e 'Boğaziçi Yalıları' isimli kitap hediye etti. İBB Başkanı hediyeyi verirken şu ifadeleri kullandı: 'Çok kitabımız var ama ilk başa yalıları koyduk. Yalıları elimizden tek tek almaya gayret ediyorlar ama koruyacağız.'

Akşener ise 'Bir mesaj var burada 'İstanbul Yalıları'nı aldık, gördük birlikte koruyacağız' dedi.

Akşener'den İmamoğlu'na 'Cumhurbaşkanlığı' Mesajı: 'Performansınızın Devamını Dilerim, Seçimde Lazım'

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
08.09.2022

Zabıta mangası ne demek kardeşim. Saçmalığa bakarmısın, şu memlekette saçmalayan tek siyasetçi Mansur Yavaş mı yoksa bana mı öyle geliyor.

08.09.2022

Sadece mansur değil muhalefetin tamamı saçma zaten.

08.09.2022

İsrafı bitireceğiz diyenlere bak,daha başa gelmeden yaşadıkları şu egoya bak.Bunlara oy veren Erdoğan düşmanlığından,ideolojileri için veriyor.Gerçekten birşeyleri düzeltebileceklerine inanıpta oy verecek kadar akılsızların olduğunu zannetmiyorum.

08.09.2022

Senin gibi 20 yılda düzeltemediğini hâlâ düzeltecek sanan mallar var bu ülkede AKP'nin, bundan öte akılsızlık olmaz...

08.09.2022

siz yapmayın bari...

TÜM YORUMLARI OKU (24)