İmamoğlu'ndan Akit TV Muhabirine: 'Kurumunuza Cevap Vermeye Tenezzül Etmem'

İmamoğlu, kendisine soru soran Akit TV muhabirine 'Şahsını tanımam ama temsil ettiğin kurum bir gazete kimliğini taşımıyor. Ben sizin kurumunuza cevap vermeye tenezzül etmem' dedi.

'Temsil ettiğin kurum bir gazete kimliğini taşımıyor'

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
24.12.2020

Ya şu adamı seçim sürecinde defalarca proveke ettiler montajlamış videoları ile adamı kötülediler. Buna oy veren yunandır rumdur sisidir teröristir dediler, yine de kazandı sonra polisle tek tek evleri gezip kime oy verdiniz diye soydular geçersiz oyları saydılar yine kazandı. Sonra yok öyle olmaz dediler iptal ettiler 1 milyon fark attı kazandı. Adama kredi vermediler,gelirlerine el koydular,işlerini kaybedenlere yoksullara yardım topladı yardıma el koydular. süt dağıttı iptal ettiler. DAha ne yapacaklar diyorum daha bundan aşağısını yapmazlar diyorum her seferinde beni şaşırtıyorlar.Ya cidden rezil oluyoruz da mı demiyorlar. Mansur yavaş ile de aynı durum bunlar böyle yaptıkça oy kaybediyorlar.

25.12.2020

isin ironik yani kendileri ayni sekilde maduriyet uzerinden iktidara gelmislerdi. simdi karsisindakini ayni madur konumuna koyuyorlar. birde hapise atarlarsa roket hiziyla iktidara tasirlar.

24.12.2020

Başkan vurdu gol oldu

24.12.2020

mukemmel bir cevap...ak itlere yakisti!!!!

TÜM YORUMLARI OKU (26)