İmamoğlu: 'Namertlerin Kaybettiği Dönemi Yaşatacağız'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mahkeme tarafından verilen cezaya ve iktidarın baskısına ilişkin açıklamalarını bugün de sürdürdü. İmamoğlu 'Bu millet hakkını yedirmeyecek. Mertlerin kazandığı, namertlerin kaybettiği 86 milyon insanımızın kazandığı bir dönem yaşatacağız' ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu, Erdoğan'ın Sisi ifadelerini hatırlattı ve 2023 göndermesi yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: 

'Bizim ülkemizde bazen hiçbir başarı cezasız kalmaz. Ben de bana verilen bu anlamsız ve hukuksuz cezayı başarımın ödülü olarak görüyorum. İsraf düzenine son vermenin onları çok kızdırdığını biliyorum. İstanbul'un itibar görmemesi gereken bazı kurumlarına itibarlı davrandıkları dönemin bittiğine de kızıyorlar. Bazı kurum ve kuruluşları çevremizden uzak tuttuk. Aslında o kötü akıllarını ve zihinlerini Binali Bey'e mi Sisi'ye mi oy vereceksiniz diye bağırdıklarında anlamak gerekiyordu.

Birkaç kelime önemli. Bir tanesi hak yememek ve hakkını yedirmemek. İlk gündeki gibi burada başta Genel Başkanımız ve tüm konuk ve vatandaşlarımız, 16 milyon İstanbullunun huzurunda hiç kimsenin hakkını yemedim hakkımı da yedirmeyeceğim. Dünyaya kafa tutmak, yargıcın gömleğini giyerek insanları alt etmeye çalışmakla olmaz. Dünyaya kafa tutmak akılla ve bilimle olur. Bu millet hakkını yedirmeyecek. Mertlerin kazandığı, namertlerin kaybettiği 86 milyon insanımızın kazandığı bir dönem yaşatacağız.

2023 yılı çok güzel olacak, çok çalışacağız. İstanbul'da işimizi yapmaya devam edeceğiz işimizin başındayız, 2023 yılı bayram gibi bir yıl olacak.'

İmamoğlu Kararı Dış Basında: 'Siyasi Talihi Erdoğan'ınkini Yansıtıyor'
Ekrem İmamoğlu'na Siyasi Yasak ve Hapis Cezası!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!