İmamoğlu'na Bir 'Hakaret' Davası Daha

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, kendisine 'O arkadaş burayı germeye gelmiş, bırakın. Kötü söz sahibine aittir' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret davası açtı. İmamoğlu savılık tarafından ifadeye çağrıldı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle  2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’ya 'hakaret' ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

OdaTV'de yer alan habere göre, AK Partili Yazıcı, İmamoğlu’na kendisi hakkında kullandığı 'Nezaketsiz, provokasyon yapmaya devam ediyor, kötü söz sahibine aittir' ifadeleri gerekçesiyle, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama', 'Suç işlemeye tahrik' ,'Hakaret' ve 'İftira' suçlarından dava açtı.

İmamoğlu ne demişti?

Tuzla Belediye Başkanı ile İmamoğlu Arasında Gerginlik: 'Belli ki Bir Şey Olmak İstiyor'

25 Ekim 2022’de Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 3. Etap Açılış Programı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı arasında bir gerginlik yaşanmıştı.

Açılış konuşmasını yapan Yazıcı’dan sonra sahneye gelen İmamoğlu, konuşmasından önce salonda yaşanan gerginliğe yönelik, 'Arkadaşlar, o arkadaş burayı germeye gelmiş, bırakın. Sakin, nezaketsiz, bakın arkadaşlar müsaade edin. Bir sakin olun. Vatandaşlarımız buraya döner misiniz? Lütfen, lütfen... Bakın provokasyon devam ediyor. İlgilenmeyin, kötü söz sahibine aittir' ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu sözlerine şu şekilde devam etmişti: 

'Arkadaş provakasyona devam ediyor, ilgilenmeyin. Kötü söz sahibine aittir. Zaten arkadaş gergindi, saniyede bir öksürüyordu. Belli ki kendini kurmuş. Twitter belediyeciliği yapıyor. Twitter belediye başkanlığı yapıyor.'

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR

Ne istiyorsunuz abi bu adamdan? Elleri arkadan bağladı diye ile başladı bu zorbalık, sonra ahmak, sonra uyduruk terör şimdi bu Kafayı yemek üzereyim, KK gözünü seveyim, bırak İmamoğlu aday olsun. Son şansımız bu artık. Mansur'da olur.

11.01.2023

Ne demiş adam yahu? Hangisi hakaret?

11.01.2023

ulan şu yeteneksize açtığınız dava dosyasına, mürekkebine, adliyede harcanan zamana acırım ya. bıraksanız kendi haline yemin ediyorum, muhtar dahi olamayacak seviyeye düşecekti zaten. ha babam de babam yüklendiniz bu tek hücreli destekçilerini de kenetlediniz.

11.01.2023

Evet, yolsuzluk ve ülkeyi soyup batırma konusunda sizin kadar yetenekli değil. Sen onedio'dan mı sorumlusun trolcük? Ya sen onu bunu boşver de İBB'de halkın parasına sahip çıkmak hırsızlığı önlemek bile tek başına takdir edilesi bir başarıdır. Çorba paranız kesildi di mi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ