İmamoğlu Karşısında AKP'ye Oy Vereceğini Söyleyen Jahrein ve CHP'li Eren Erdem Twitter'da Birbirine Girdi!

Adem Metan'ın 'Peki Sonra?' isimli programına katılan Jahrein, geçtiğimiz yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'na oy verdiğini ve bugünkü seçimlerde ise İmamoğlu'nun aday olması durumunda AKP'ye oy vereceğini söylemiş, tepki çekmişti. Bu tepkilerin ardından dün Twitter'da birçok odada Jahrein'in bu sözleri ve Jahrein'in Aynur Doğan konseri nedeniyle Ekrem İmamoğlu'nu ve İBB'yi hedef göstermesi gündem oldu. Karşılıklı yayınların açıldığı, sözlerin kesildiği ve hakaretlerin havalarda uçuştuğu uzun bir gece oldu. Özellikle Jahrein ve CHP'li Eren Erdem'in tartışması geceye damga vurdu. Anlayacağınız dün Twitter'ın ışıkları hiç sönmedi...

Biz de tansiyonu yüksek geçen geceden bazı detayları sizler için toparlamaya çalıştık.

Biliyorsunuz Adem Metan'ın "Peki Sonra?" isimli programına katılan Jahrein, geçtiğimiz yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'na oy verdiğini ve bugün seçim İmamoğlu'na değil AKP'ye oy vereceğini söylemişti ve kendisine tepki yağmıştı.

Size burada bütün detayları anlatmıştık;

Ekrem İmamoğlu Aday Olursa AKP'ye Oy Vereceğini Söyleyen Jahrein'in Açıklamasına Tepki Yağdı!

Tepkilerin ardından da dün gece Twitter'da yayınlar, tartışmalar havalarda uçuştu. Jahrein, Erlik ve Eren Erdem gece boyunca gerek yayınlarda gerekse de yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine girdiler.

Bir noktadan sonra konu 28 Mayıs'ta İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenencek olan Aynur Doğan konserine geldi. Biliyorsunuz Jahrein bu konserle ilgili bu paylaşımı yapmıştı ve İBB'yi hedef göstermişti.

Dün gece, CHP PM üyesi ve 25 ve 26. dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in de konuşmacı olarak yer aldığı "Muhalifimsi gözüken iktidar yanlısı fenomenler" ismiyle bir Spaces yayını açıldı.

Bu yayında Eren Erdem, Aynur Doğan’la ilgili söylemleri nedeniyle Jahrein ve Cavs kullanıcı isimli hesapların ırkçılık yaptığını belirtti.

Ayrıca bu yayında Eren Erdem, Jahrein'le birlikte hakaret eden "Câvs Karahânli" isimli kullanıcının İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan iş, para istediğini ve Murat Ongun'un da reddettiğini iddia etti.

İddiaların odağındaki "Câvs Karahânli" isimli kullanıcı da iftira atıldığını paylaştı.

"Muhalifimsi gözüken iktidar yanlısı fenomenler" isimli yayına katılan Jahrein'e de söz hakkı verilmediği iddia edildi ve Jahrein de "Tesbih Eren ve Kel Kirpi Nurullah" ismiyle bir yayın açtı.

Bu da yetmedi, "@sjw_erlik" isimli kullanıcı "Ya Hero Ya Mero" isimli yeni bir yayın açtı.

Daha sonra Eren Erdem, bu yeni açılan yayına katıldı ve söz hakkı almak istediğini fakat verilmediğini söyledi.

Ardından da Eren Erdem, yayını "Korkakların yayınını dinler ister misiniz?" diyerek paylaştı.

Daha sonra, "31'ci tayfaya sözümdür, boşa kasmayın canlarım. Adalet o ki, sataşma olunca söz hakkı verilir. Odanızda söz hakkım GASP edildi." dedi.

Son olarak Erdem, "Kimseye düşman değiliz. Bu akşam, @jahreindota'in spaces odasında hakkımızda sözler edildi. Odaya girdim, cevap hakkımı kullanmak istedim. Verilmedi. Dolayısıyla, hiçbir ithamı kabul etmiyorum." sözleriyle tartışmayı kendi tarafında bitirdi.

Jahrein de Eren Erdem'in "Soyluculuk" oynadığını söyledi.

Bu arada da CHP'li İsmail Çoşkun, Jahrein ve Erlik'in, CHP'den istediklerini alamadıkları için bu şekilde davrandıklarını iddia etti. Jahrein de "Kanıt yoksa iftiracı bir şerefsizsiniz" diyerek tepki gösterdi.

👇👇

Sonra da beklenen oldu ve Eren Erdem Jahrein'i Twitter'da engelledi. Bunu gören Jahrein ise iyice sinirlenerek "Senin gibi birini vekil atayan halkta hata var. Merak etme senden de kurtulacağız Eren." dedi.

Son olarak da ampul logolu CHP yazan bir fotoğraf paylaştı.

Sizlere olabildiğince kafanızı karıştırmadan yaşananları aktarmaya çalıştık. 

Bu tartışmada kim haklı? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

SADAT Yöneticisi: 'Vatanı Türkiye Düşmanları ile İşbirliği Yapanlara Sandıkta Teslim Etmeyiz'
Sigara ve Alkollü İçeceklerde ÖTV Oranı Artırıldı!

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
27.05.2022

Her bokun altından çıkıyor bu jahrein, gına geldi artık

Çııkması lazım tamamen gençlerden oluşan bi kitlesi var bazı şeyleri gençlere acık ve net sekılde göstermeye calısıyor.. bizler fake hesaplar arkasından atıyoruz tutuyoruz bu genç adam hiç bişiyden çekinmeden doğru bildiklerini takipçilerine göstermeye çalışıyor .. acaba kimlerden gına geldi aslında.. Ses çıkarmayan boşvermiş insanlardan mı hala bişiyler için canını yüzünü esirgemeden uğraş veren insanlardan mı Merak içersindeyim doğrusu.

27.05.2022

Bu saatten sonra seçilebilecek, seçildiğinde de dürüstçe ve etkili şekilde iş yapacak, ortadaki enkazı kaldırabilecek aday lazım. Ekrem, RTE'nin modern görünümlüsü. KK zaten seçilemez, seçilse de bir şey beceremez. Bu saatten sonra Mansur Yavaş dışında aday gösterende art niyet ararım, hatta hainlik ararım. Jahrein'miş, Eren Erdem'miş, kim ne derse desin ondan sonra.

27.05.2022

Ayrıca başıma silah dayasalar AKP'ye oy verecek kadar düşmem ama eğer KK veya Ekrem aday olursa inşallah düzgün bir 3. Aday olur. O zaman ona veririm, bir umut 2. Tura kalır da oradan alır diye. Yoksa da gitmem sandığa.

Milletin yoksulluktan adaletsizlikten bunaldığı şu ortamda tek umut olan muhalefetle uğraşmanın iyi niyetle açıklanır bir yanı yok. Muhtemel 3 adaydan birini karalamak için 40 takla atacağına çık delikanlı gibi ak partiliyim de jahrein efendi. İmamoğlunu suçladığı mevzuları iktidar misliyle yaptı zamanında. Provokatör herif

28.05.2022

Kardeşim tek umut dediğiniz adamlar teröristler ile yan yana yürüyor akıl tutulması mı yaşıyorsunuz siz ALOOOOOOO

TÜM YORUMLARI OKU (61)