İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul Kongresi'nde

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 2023 seçimlerinden birinci parti çıkacaklarını söyledi.

Haliç Kongre Merkezi'nde kürsüye 'Başbakan Meral Akşener' sloganlarına çıkan Akşener, 'Elbette Başbakan Meral Akşener olacak. İYİ Parti birinci parti olacak o zaman başbakan olacak. Çünkü biz helale inanırız, biz hakka inanırız' ifadelerini kullandı.

Kongrede konuşan İmamoğlu, "Millet İttifakı'nın yarattığı ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbul'dur" dedi.

Millet İttifakı'nın İstanbul'da gerçekleşen birlikteliğini anlatan İmamoğlu şöyle devam etti: 'Elbette İstanbul'da güçlü bir uyuma ihtiyacımız vardı. O uyumun iki insanı değerliydi. CHP İl Başkanı Canan Hanım, İYİ Parti İl Başkanı, kıymetli dostum Buğra Kavuncu. Genel kurulunuzun en güzel sonuçlarla sonuçlanmasını, mücadelemizin aynı duygularla, hatta saygıdeğer Buğra Kavuncu dostumun birlikte koyduğumuz uyumun daha da üstüne çıkarak yürütmeyi arzuladığımız günleri hep beraber sağlarız diyorum.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e: "Bir Parti Diğerinin İç İşlerine Karışmamalı"
Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun Çıkışı Sonrası İlk Değerlendirme: "Biz Dün Neredeysek, Bugün de Oradayız"

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR

Meral Akşener de olmasa vasıfsız KK adaylığını dayatacak. Mansur Yavaş olmayacak ise, imamoğlu olsun, en azından genç, dinamik ve hırslı. Bir karizması var ve gençleri anlıyor. Artık dinozor siyasetçilerden gına geldi.

08.01.2023

Hakka inanirmis... senin iman tazelemek için nerelere gittiğini biliyoruz...

08.01.2023

iyi partinin millet ittifakı içerisinde olmasından memnun olsam da birinci parti çıkmalarını istemem, üçerisinde akp zihniyetine yakın çok fazla tip var, zaten görüyoruz da sosyal medyada bazılarının yaptığı çıkışları. ha chp de mükemmel değil kesinlikle ama bu süreçte mümkün olduğunca ampül zihniyetinden uzak bir partinin başı çekmesi son derece önemli. ha bizim millet bu tarz hassas dengeleri anlar mı derseniz, tabii ki de hayır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ