İmamoğlu: 'İstanbul'da Bayramı İçine Alan Tam Kapanma Kararı Alınmalı'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Habertürk canlı yayınında, 'Yaza daha sağlıklı girmemiz için kesinlikle İstanbul'da bayramı da içine alan tam kapanma kararı alınmalı. Biz de belediyede korona nedeniyle 48 çalışanımızı kaybettik' açıklamasını yaptı.

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy moderatörlüğünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, pandemi sürecine ilişkin 'Ülkemizin tam kapanmaya ihtiyacı var. Ramazanın son 2 haftası ile bayramı da dahil ederek toplam 3 haftalık bir tam kapanmanın faydalı olacağını düşünüyorum' açıklamasını yaptı. İmamoğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

'Yaza daha sağlıklı girmemiz için kesinlikle İstanbul'da bayramı da içine alan tam kapanma kararı alınmalı. Biz de belediyede korona nedeniyle 48 çalışanımızı kaybettik.'

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.04.2021

yaaaa canımızdan çok sevdiğimiz her boku eleştiren akrabalarımızı ziyaret edemeyecekmiyiz ...meraklı soruları cevapsızmi kalacak şimdi...üzüldüm ulan

22.04.2021

Yaa Başkan ne yaptın!! Sırf böyle söyledin diye şimdi alacaklarsa da almayacaklar :( 🤦🏻‍♀️

22.04.2021

Almalı ama alamaz, zar zor geçinen bir sürü insan ve iflasın eşiğinde bir sürü iş yeri var, 3 haftalık kapanma demek bunların büyük bölümünü işsiz ve iflası demek.

TÜM YORUMLARI OKU (8)