İmamoğlu ile Alay Eden Soylu'ya Kaftancıoğlu'ndan Tepki: 'Terbiyesiz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya basın toplantısında bir muhabir “İmamoğlu, belediyede işe alınan terör iltisaklı kişilere yönelik ‘Sayın Bakan sayı verdi ancak 8 ay boyunca bu kişileri yetkisi olduğu halde işten çıkarmadı’ dedi. Yani sizin sorumluluğunuz olduğunu iddia ediyor. Buna ne dersiniz” diye sordu.

Soylu ise İmamoğlu'nun terlemesine göndermede bulunarak 'Selpak var mı arkadaşlar, terimi sileceğim' dedi. Ardından gülerek 'Yani çok lazım az da yetmiyor' diyen Soylu, soruya 'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' yanıtını vermekle yetindi.

Soylu'nun İmamoğlu ile alay ettiği o anlar 📹

Kaftancıoğlu tepki gösterdi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Soylu'ya tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kişilerin fizyolojik ve biyolojik gerçeklikleriyle dalga geçebilecek kadar arsız ve terbiyesiz bir fotoroman gerçekliğini takdimimdir. 16 milyonun iradesine bunu yapan gariban, engelli, engelsiz vatandaşa neler yapmaz ki? İmza Wchpdhkpkckxy örgütü. Ben demiyorum fotoroman diyor' ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İmamoğlu'ndan 'Terör Soruşturması' Açıklaması: 'Soylu Görev Suçu İşledi'
Soylu'dan İmamoğlu'na Yanıt: 'Kamuya Giren Herkesi Takip Etme Yetkim Yok'

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
04.01.2023

Yeri ve zamani geldiginde sana Silivriyi tanitacaklar.Iste o zaman degil pecete Havlu isteyeceksin.Bence yüz ifadende yandim anam iyi okunacak.Cok güzel gülüyorsun ama filmin sonu hic de senin düsündügün gibi olmayacak.Basindaki Reis bile Secimi alamayacaginin bildigi halde hamle üstüne hamle yaparken cirpinislar Sifir umut oldugunun belirtisi.Sen kime güveniyorsun bilinmez ama birilleri terkeder gider kurtarir ama sen nasil kurtarcan Allah bilir.Gülme komsuna gelir basina sözü yalan ve uydurma degil.Bir ders cikar burdan.Zaman daraliyor ve hersey aleyhinizde..

04.01.2023

Sen de kel ve geri zekalısın. 3 yaşında mısın bu şekilde alay ediyorsun. Şu tiplere ülkeyi emanet ettiler ya...

04.01.2023

illa diyonki yani ceketi çıkart,kolları sıva... 😒

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ