İmamoğlu 'İftira Atıyorsun' Diyerek Çarpıtılan Yayını İzletmek İstedi, Esnaf Yanıt Verdi: 'Dinlemek İstemiyorum'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnafla buluşan İmamoğlu'na bir kişi dün Habertürk yayının ardından çarpıtılarak sosyal medyada paylaşılan videoyu sordu. İmamoğlu cep telefonunu çıkararak, programda sarf ettiği sözleri dinlemesini istedi. Esnaf ise 'Dinlemek istemiyorum' diyerek yayını izlemeyi reddetti. 

İmamoğlu ile genç esnaf arasında yaşanan diyalog kameralara böyle yansıdı 👇

İmamoğlu, telefonundan yayını açarak esnafa izletmek istedi fakat 'izlemek istemiyorum' yanıtı ile karşılaştı. İmamoğlu ve esnaf arasında yaşanan diyalog: 

Esnaf: PKK, HDP ve dış ülkelere mesajınız var mı diye sordular size...

İmamoğlu: Tamamını okudun mu sen? Dinledin mi tamamını? Al bir dinle bakalım.

Esnaf: Sizin zihniyetinizi biliyoruz, hepinizi biliyoruz. Dinlemek istemiyorum.

İmamoğlu: Sen dinlemiyorsun, iftira atıyorsun. Sen evli misin? 

Esnaf: Evet. 

İmamoğlu: Çoluğuna çocuğuna sana kim iftira atabilir? 

Esnaf: Kimse.

İmamoğlu: Bana da atamaz.

İmamoğlu videoyu Twitter'dan paylaşarak 'Birileri bizi bölmeye çalışsa da el ele olmaya devam edeceğiz' dedi.

'Birileri bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışsa da biz birlik olmaya, el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Yeter ki; birbirimizi dinleyelim, anlayalım. Kötülüğün kimseye seçim kazandırmadığını 23 Haziran’da bir kez daha göreceğiz.'

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
28.05.2019

Ben çocuğu tebrik ediyorum. Her insanın belli bir limiti vardır, kırılamayacak rekorlar, yapılamayacak şeyler vardır vücut ve beyin daha fazlasını kaldırmaz. Ama bu çocuk gerizekalılık ve cahillikte bir üst levele geçmiş insanlardan biri ve bu seviyeye ulaşmak öyle her yiğidin harcı değil. O yüzden bu gerizekalı elemanı tekrar en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

28.05.2019

neden şaşırıyorsunuz? yüzde 50 oy verenleri siz İlber Ortaylı falan mı sanıyordunuz? Hepsi işte böyle gerizekalı içinde bulunduğu kesimi çok güzel temsil eden bir bireyi gördünüz.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Akp seçmeninin kullandığı cümleler ve kelimelerin hepsi Akp başkanları ve milletvekillerinin kullandığı cümle ve kelimelerin aynısı. Akp seçmenleri düşünmüyor. Kendi fikirlerini kelimelere dökemiyorlar. Erdoğan hangi cümleyi, kelimeyi kullansa bunların ağzında aynısı.

TÜM YORUMLARI OKU (106)