Ekrem İmamoğlu'nu Desteklemek İçin İstanbul'un Farklı Noktalarında Protestolar Sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlayan protestolar, 6. gününde de hız kesmeden devam ediyor. Türkiye genelinde sokağa dökülen vatandaşlar, günlerdir İmamoğlu’na destek için meydanları dolduruyor. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran protestolar, ülkenin dört bir yanında büyüyerek sürüyor.

İstanbul’un birçok farklı noktasında devam eden eylemlerden en yoğun olanı Saraçhane’de gerçekleşiyor.

İmamoğlu’na destek vermek isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren Saraçhane Meydanı’nda toplanmaya başladı.

Üniversite öğrencileri de protestolara katılarak dersleri boykot etmeye başladı. Üniversitelerde gün içinde yürüyüşler gerçekleştiriliyor.

Beşiktaş İskele Meydanı’nda toplanan yüzlerce öğrenci, Dolmabahçe üzerinden yürüyerek Galata Köprüsü’ne ulaştı ve yolu iki yönlü olarak trafiğe kapattı.

İstanbul’un diğer noktalarında da hareketlilik sürüyor. Saatler ilerledikçe yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Aksaray'da Elinde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile Sessiz Protesto Eylemi Yapan Genç Gözaltına Alındı
Saraçhane’de Vatandaşlarla Buluşan Özgür Özel, Yeni Evlenen Çifte CHP Rozeti Taktı
Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanmasının Ardından Üniversitelerde Ders Boykotu Eylemleri Büyüyor!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı