İmamoğlu İçin Oyunu Kullanan Mansur Yavaş Vatandaşların "Hak, Hukuk, Adalet" Sloganlarına Eşlik Etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için tutuklama kararı verildi. 19 Mart sabahı başlayan süreç, geçtiğimiz gün Çağlayan Adliyesi'ne taşınmış, gözaltına alınanlar ile ilgili kararlar ise bu sabah açıklanmaya başlanmıştı. Soruşturmada pek çok isim serbest kalırken pek çok tutuklama kararı da çıktı. 

Aynı saatlerde CHP seçmeni Cumhurbaşkanı adaylığı için oy vermek üzere sandık başına gitti. İlk önce Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Selim İmamoğlu oyunu kullanırken görüldü. Ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oyunu kullandı. Oyunu kullanırken orada bulunan vatandaşların 'Hak, hukuk, adalet' sloganlarına eşlik etti.

Buradan izleyebilirsiniz;

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra Ekrem İmamoğlu için sular durulmak bilmedi.

Önce diploması iptal edilen Ekrem İmamoğlu, bu karara itiraz edemeden gözaltına alındı. Geçtiğimiz saatlerde ise hakkında tutuklama kararı verildi.

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Valisi’ne Seslendi: Savcı ile Ne Görüştün?
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan Gizli Tanık Sistemini Anlattı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Protestolara Katılan Gençlere Jest
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Tansiyon İlacının İçinden 'Farklı' Madde Çıktı! On Binlerce Tansiyon İlacı İçin Piyasadan Toplatma Kararı
"Suçlamaları Kabul Etmiyorum": Uyuşturucu Operasyonu Kapsamında Tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'dan İlk Açıklama
Avrupa Merkez Bankası'ndan Halka "Evde Nakit Para Saklayın" Çağrısı