Onedio Logo

İmamoğlu Eylemlerinde Tutuklanan Üniversite Öğrencisi Gözaltı Sürecini ve Nezarethane Koşullarını Anlattı

Kapak Görseli

Irmak Uyan adlı üniversite öğrencisi, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanma sürecinde eylemlere katıldığı için tutuklanan gençlerden biri. Irmak Uyan, 12punto’nun YouTube programına avukatı ile birlikte konuk oldu. Genç kadın, cezaevinde yaşadıklarını tek tek anlattı. Yemek olarak bozuk peynirle yapılmış sandviçler verildiğini dile getirdi. Ek olarak tuvalet kağıdı verilmediğini ifade etmesi de dikkat çekti. Gelin detaylara geçelim.

Gözaltına alınma süreci 👇

Nezarethanede yaşananlar 👇

Ekrem İmamoğlu’nun 23 Mart’ta tutuklanmasının ardından tutukluluk kararları art arda gelmeye başlamıştı.

Binlerce kişi İmamoğlu’na destek vermek için eylemlerde bir araya gelmişti. Özellikle Saraçhane’de gerçekleşen mitinglere katılım olmuştu. Bunlara ek olarak üniversite öğrencilerinin direnişleri ön plana çıkmıştı. Irmak Uyan da o üniversite öğrencilerinden biriydi. Kendi gibi tutuklanan onlarca öğrenci olmuştu. Kimileri tahliye edildi. Kimilerinin ise tutukluluk süreci devam ediyor. Programın tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Boykot Çağrısı Nedeniyle Yurt Dışı Çıkış Yasağı Almıştı: Cem Yiğit Üzümoğlu Yunanistan’a Gidemiyor
Fatih Altaylı'dan Tepki Geldi: Teşkilat Dizisinden Çıkarılan Aybüke Pusat Chaplin İsimli Oyundan da Çıkarıldı
Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi’nden Financial Times’a Yazdı

Popüler İçerikler

Yeni Akit, Yılın Haber Sitesi Seçildi: Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi
Yeni Akit, Yılın Haber Sitesi Seçildi: Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Ekrem İmamoğlu'nun X Hesabının Erişime Engellenmesi Sosyal Medyada Gündem Yarattı
Ekrem İmamoğlu'nun X Hesabının Erişime Engellenmesi Sosyal Medyada Gündem Yarattı
YORUMLAR

Hiçbir halt olamayanları polis yaparsan sana haklarını okumaktan aciz bir şekilde anca "bilmiyorum emniyete gidince biz de öğreniriz" der tabi.

Zalimlik ve kul hakkı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ