İmamoğlu, Erdoğan'a Cevap Verdi: 'Hükümetinin Sorumluluğundaki Terörist Yakalama İşini Bize Havale Etmiş'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına cevap verdi. İmamoğlu 'Cumhurbaşkanı, hükümetinin sorumluluğundaki “terörist yakalama” işini de bize havale etmiş. İBB’ye güveni için kendisine teşekkürler' dedi.

trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.  İBB kadrosunda değil Uluslararası İşbirlikleri kapsamındaki projede çalışan ismin 6 yıl önceki silahlı fotoğrafları gerekçe gösterilerek tutuklanması üzerine de konuştu. Erdoğan İBB'yi hedef alarak 'Her şeyden önce tabi bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bunun hesabını vermesi lazım. Neden böyle bir teröristi istihdam ettiği, neden teröristlerin müracaat ettiği kapı olduğu ve neden onlara mali imkanlar sağlandığı sorularının cevabının verilmesi lazım' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
30.04.2022

Cuk!

30.04.2022

Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına bakarsak Süleyman Soylu'nun albümü başını ağrıtacak biraz. :)

30.04.2022

Teröristleri aklamak için Devletin Savcısını mobil mahkemelerle sınıra götüren laleler ve onların ülkücü bıyıklı kankaları o günden sonra ne zaman işlerine gelse en büyük vatansever kesildi başımıza. FETÖ noldu FETÖ, AKP de Fetöyle arkadaşlığı olup içeri alınmayan binlerce insan makam arabalarıyla ortada dolaşıyor? Bunları da konuşalım AKP li ve MHP li arkadaşlar?

TÜM YORUMLARI OKU (13)