İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Neden Mektup Gönderdi?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'CHP'li belediyeler ne yaptı? Ne olduğu belli olmayan, bir kısmı terör örgütleriyle iltisaklı çıkan 45 bin kişiyi belediyeye doldurdular' sözlerine yanıt verdi.  

İmamoğlu, 'Sayın Cumhurbaşkanı'nın bilgi kaynağını ben hep sorguluyorum en başından beri. Çünkü verdiği bilgiler, aktardığı bilgiler ne yazık ki yanlış, hiçbiri doğru değil. Bilgi kaynağını düzeltmeye ve hatta doğru adresin kaynağı kendisi olduğu için bizimle irtibat kurmayı öneriyorum. Bizimle irtibat kursun diye Sayın Cumhurbaşkanı'na da bugün sabah saatlerinde mektubumu yolladım. Oradan net, gerçek bilgileri görebilir. Bilgi kaynağını düzeltsin Sayın Cumhurbaşkanı. Bir de bizim yapmak isteyip de yapamadığımız, kendi imzasına ait bir kısım işlere de onay versin de işimize engel olmasın” dedi.

📹 Erdoğan'ın "Belediye başkanına gurur, kibir asla yakışmaz" sözlerine yanıt

İmamoğlu, Erdoğan’ın “Belediye başkanlarında kibir olmaz” ve “Benim boyum 1,85, mezarım daha büyük olacak; onlar düşünsün” sözlerinin sorulması üzerine de şu karşılığı verdi:

“Vallahi kibir, en fazla bu ülkede kime yakışıyor? Onu da kendisi düşünsün. Ben bilmiyorum. Ben en azından üstüme alınmıyorum. Kime yakışıyorsa o düşünsün. Ben bilmiyorum. Kimi kastettiğini kendisi düşünsün.”

Erdoğan'ın açıklamaları için 👇

Erdoğan: 'Benim Mezarım Büyük Olacak, Diğerleri Düşünsün'

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası