İmamoğlu 'CHP’liler Seçim Kurullarında Nöbete Gelsin' Dedi ve Ekledi: 'Farklı Uygulamalar Peşinde Olunan Bölümler Var'

Resmi olmayan rakamlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada 'Bütün CHP’liler seçim kurullarında nöbete gelsin' dedi ve ekledi: 'İlçe seçim kurullarında farklı uygulamalar peşinde olunan bölümler var.'

İmamoğlu yaptığı konuşmada “Gururla söyleyebilirim ki ıslak imzalı tüm tutanaklar elimizde ve bunlar üzerinde değerlendirmeler devam ediyor. Bir hata varsa lehimize ya da aleyhimize bunu paylaşırız” dedi.

Öte yandan İmamoğlu, ilçe seçim kurulları ile ilgili uyarıda bulundu 👇

İmamoğlu 'İlçe Seçim Kurullarında ilginç uygulamalar var. Nöbetçi olarak kalınmasını istemiyorlar, biz nöbet tutarız. Efendim, ‘Bize güvenmiyor musunuz?’ diyorlar; onu sonra konuşuruz!' ifadelerini kullandı. İmamoğlu ayrıca 'Biz tereddütleri gidermek zorundayız. Orada bulunan arkadaşlarım asla oraları terk etmeyecek. Zihinlerimizde soru işareti bırakılmayacak. Teminatımız YSK’dır' dedi.

CHP Milletvekili Çelebi bazı ilçelerde 'çuvalların emniyette olduğunu kontrol ettiğini' belirtti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Bir Taksici Trafik Vardı Bahanesiyle Yolcuya Baskı Yaparak 50 TL Bahşiş Ücreti Çekti
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
01.04.2019

Geçersiz oyların çoğu akp bölgelerindenmiş. Beni şaşırtmadı bu durum ama zerre umrumda değil öğrenseydi nasıl oy kullanacağını. Daha oy kullanamıyorsa kullananların seçtiğiyle yönetilirler.

01.04.2019

Cahil insanın ferasetine güveniyorlardı sözde. :)

01.04.2019

İmamoğlu kazanmıştır açık ve net her şey tertemiz son çırpınışları bunlar süreç uzayacak ama değişen bir şey olmaycak rahatım şahsen İstanbulu aldık vermeyiz 2024 marta kadar bizdedir bu kadar basit gelgelelim akp burdan aldı döndü diyelim milleteki izlenimi ile bidaki seçimde kesin kaybedecektir yar olmaycaktır nasıl 2014 ankarada gökçek kazandıysa sonraki seçimde kaybettilerse aynısı olacaktır ama bu kez vermeye razı değiliz millet örgütlendi herkes birlik beraberlik içerisinde algı yapıyorlar ağız kokularınu çekiyoruz katlanıyoruz sabırlıyız sonu selamet dayanacağız katlanacağız sonunda kazanan biz olacağız

01.04.2019

AKP'nin geçersiz oyun ne demek olduğunu bildiğinden şüpheliyim. Çünkü bu zamana kadar böyle bir ayrıma ihtiyaç duymadılar. Pusulanın üzerine mühürle pentagram çizip CCC Alparslan Türkeş ))) yazan şeyi kime işleyeceksiniz? :)

TÜM YORUMLARI OKU (22)