İmamoğlu, Büyük Ev Ablukada Konserini Paylaştı: "Az Kaldı"

İmamoğlu, İstanbul'da gerçekleşen Büyük Ev Abluka'da konserinden bir kareyi Twitter'dan paylaştı.

İBB Başkanı, AK Parti iktidarının kültür ve sanat aktivitelerine yönelik baskısının 14 Mayıs'ta son bulacağını kaydetti.

İmamoğlu'nun kullandığı ifadeler şöyle 👇

'Bu gece Müze Gazhane’deki Büyük Ev Ablukada konseri böyleydi. Tüm Türkiye’de, festival yasakları ve sanat etkinlikleri üzerindeki baskılar son bulacak. Her yerde böyle keyifli festivaller ve konserler olacak, az kaldı!'

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.04.2023

21. yüzyılda yaşayan bir siyasetçi görmeyeli uzun zaman olmuştu bazıları 500 yıl geriden geliyor :)

27.04.2023

Kadın mezarlarına tecavüz eden zihniyeti kardeş olarak bilenler ile, kadın ve erkeği sanat ile buluşturanlar arasında bu seçim.

27.04.2023

Yok tam olarak şöyle ki '' müslümanlığı kadına ve çocuğa zorbalık sanarak rakı masalarında kadın ve çocukları hem kendilerine hemde başkalarına meze yapanlarla - Ayasofyayı hak ettiği değere kavuşturup kalbi yanlızca Allah korkusu ile çarpan milyonlarca müslüman arasında....''

27.04.2023

70-80 yıl yaşamak için bu dünyaya gönderilmişsin. Ama illa enayi yerine konulmak istiyorsun. Hemcinslerin dünyayı gezerken, iş çıkışı Happy Hours yaparken, istediğini yiyip içerken; sen dinle, Osmanlı ile, terör, dünya bizi kıskanıyor ile manipüle edilmekle meşgulsun. Merak etme onlar da sen de öleceksin ama bir gün gelecek "ben aklıma tüküreyim ki ne saçma sapan şeyler için hayatımı mahvettim" diyeceksin.

TÜM YORUMLARI OKU (11)