İmam Konakçı, Skandal Sözlerle Kadınları Hedef Aldı: 'Et Görmekten İçimiz Dışımıza Çıkıyor Artık'

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı, kadınları sosyal hayatta giydiği kıyafetler üzerinden hedef alarak 'Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık.' dedi. 

Erkeklerin kadınların kıyafetlerine karışmadığına değinen Konakçı, 'Hiç mi kıskanmıyorsun lan' dedi.

Cumhuriyet'i ve laikliği hedef alan Ankara Melike Hatun Camii İmamı olarak bilinen Halil Konakçı, bu kez kadın-erkek eşitliği ile ilgili skandal ifadeler kullandı.

Konakçı'nın yaptığı sosyal medya paylaşımı👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Sokaklar kasap dükkanı gibi'

Konakçı, sözlerinin devamında da erkeklere eşlerinin örtünmeleri için zorlama çağrısında bulunuyor. Konakçı, giyimlerin rahatsız olduğu kadınlarla ilgili olarak erkeklere şöyle sesleniyor:

'Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz. Neden? Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf... Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin.'

Konakçı, geçmişte verdiği bir vaazda hilafet istemişti👇

Diyanetin İmamından Hilafet Çağrısı: 'Biz O Makamı Geri İstiyoruz'

Konakçı'nın sözlerine sosyal medyadan gelen tepkiler👇

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
24.07.2022

Kadınları kişi, birey, insan olarak değil de cinsel obje, et parçası olarak gören zihniyeti sikeyim!

25.07.2022

O zaman kadnlar da her reklamdan önce kendi vücut reklamını yapıp kendini pazarlamasınlar anladın mı hocaya sonuna kadar katılıyorum aynen de öyledir nokta

24.07.2022

Biraz beynini zorla hoca efendi sen et görmek istemiyorum kasap dükkanı deme hakkını kendinde görüyorsan bir başkası da kıl görmek istemiyorum sokaklar berber dükkanı gibi deme hakkını kendinde görürse bir başkası da kumaş görmek istemiyorum derse ne olacak ? Demokrasi,laiklik bu yüzden var.Kavuk mu takıyorsun kafana çarşafa mı giriyorsun ne istiyorsan yap ama haddini bil kendi sınırlarında kal !

24.07.2022

iktidara gelir gelmez ilk iş kılık kıyafet kanununu değiştirmek oldu zaten, ben hakkaten görmek istemiyorum sarıklı cübbeli dize kadar sakallı adamları, her an birinin kafasını kesme potansiyelleri var gibi geliyor. o çarşaflar içinde kadın mı erkek mi, insan mı uzaylı mı belli olmayan tipler.. ben bu ülkede yaşamanın kendileri içinde ızdırap olduğunu düşünüyorum, hali hazırda laik olan ülkeyi değiştirmeye çalışacaklarına gitseler mesela afganistana, hem burdan ucuz, hem ütopyalarındaki yaşam tarzı. 2 tarafta rahat eder. karısı kızı mini etek, şort giyen erkeklere alenen gavat demek ne demek yaa? bunlara göre ülkede milyonlarca gavat dolaşıyor. her şerde bir hayır varmış hakkaten, şu ekonomik kriz ak partinin gitmesine vesile oldu ya, umarım yanılmayız dedolup giderler ve fabrika ayarlarımıza geri dönebiliriz. yaw Atamın kemikleri sızlıyodur eminim.

24.07.2022

Bizim de yobaz görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık.

TÜM YORUMLARI OKU (205)