İmam-ı Gazzali'nin 'Kıyafetname'sine Göre, Kadında Memenin, Erkekte Penisin Boyutuna Göre Kişilik Analizi

Nakşibendi tarikatı mensubu ve Ehlisünnet TV için yaptığı sokak röportajlarıyla bilinen Mucahid Cihad Han, İranlı İslam alimi İmam-ı Gazzali'nin 'Kıyafetname' yazılarında olduğunu belirttiği kadın ve erkek tasvirini okuduğu görüntüler ile sosyal medyada gündem oldu.

Cihad Han o anlarda, "Göğsünde ve omzunda kıl olan kimse çok şehvetlidir. Orta boy göğüs kocasına sadık olmaya işaret eder. Kalçasının tombul olması çok kuvvetli olduğuna işaret eder. Kalçası kıllı olan şehvetliliğine işaret eder. Erkekte küçük cinsel organ doğru yolda gideceğine işaret eder" dedir.

İşte gündem olan o anlar: 👇

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
24.02.2023

Şunları gündeme taşımayın eskiden gülerdim şimdi gülemiyorum bu cahillere

02.04.2023

İmam Gazali'ye ait böyle bir kitap yok. Bu kitap Nümune-i Enveri isimli birisine ait.Mucahid denen müsveddenin uydurması!!!

24.02.2023

Bedensel karakterler adı altında insanlara nasıl baktığını ortaya koymuş. Birde utanmadan çıkmış bunu anlatmış... Sapıklar...

24.02.2023

Anladığım kadarıyla kıl fantezisi var ve kilolu kadın sevmiyor, kalçada nefes alsın yeter demiş ama sanırım mikro penise sahip ki doğru yol ile bağdaştırmış

24.02.2023

Yaradan sormaz mı reyiz sanane milletin memesinden penis boyutundan diye kendini yetiştirmiş müslümanlardan yana sıkıntı yokta neyin ne olduğunu bilmeyen gerçek müslümanlığı algılayamamış şovcu müslümanlar inanıyor böle şeylere sonra gidip birilerine kişilik analizi yapmaya kalkacaklar bak tenhaya götürür kafirler bunları yakma insanların başını günaha girme hoca bitir artık hoca bitir….

02.04.2023

İmam Gazali'ye ait böyle bir kitap yok. Bu kitap Nümune-i Enveri isimli birisine ait.Mucahid denen müsveddenin uydurması!!!

TÜM YORUMLARI OKU (44)