İlyas Salman Kendisi Hakkında Düzenli Olarak Çıkan Ölüm Haberlerine Kayıp Narin Üzerinden Cevap Verdi!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden İlyas Salman, kendisi hakkında düzenli olarak çıkan 'İlyas Salman öldü mü?' haberlerine 12 gündür kayıp olan Narin üzerinden tepki gösterdi.

Yeşilçam filmleri denildiğinde akıllara gelen ilk isimlerden İlyas Salman son dönemlerin en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Bunun en büyük nedenlerinden biri de geçtiğimiz günlerde açıkladığı vasiyetindeki "Vasiyetim şöyle; başıma ne Alevi dedesi ne Sünni hocası gelecek. Ne haham gelecek ne papaz gelecek. Gelmesin dedim. Ve yıkamayacaklar beni, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle ölmüşsem o elbiseyle gömüleceğim." sözleri çok konuşulmuştu.

Bu açıklamalardan sonra internet üzerinden düzenli olarak yayılan "İlyas Salman hayatını kaybetti!" iddialarının artmasından sonra Salman ilk kez sessizliği bozdu.

Söz konusu haberlere Diyarbakır’da kaybolan ve 12 gündür bulunamayan Narin’i hatırlatarak tepki gösteren usta oyuncu, “Beni periyodik olarak öldürmek gibi lüzumsuz işlerle uğraşmak yerine baskı oluşturun da şu kızcağız bulunsun artık” ifadelerini kullandı.

"Beni seven arkadaşlar üzülmesin, gayet iyiyim" diyerek söze başlayan İlyas Salman'ın X (Twitter) paylaşımını da buradan görebilirsiniz:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi Çekebilir

Ece Seçkin Hala Kayıp Olan Narin Haberlerine Getirilen Yayın Yasağı Sonrası İsyan Etti!
"İşte Olan Her Şey": Şeyma Subaşı Bu Sefer de Üstsüz Pozlarını Paylaştı!
Abartılı Filtreyle Serenay Sarıkaya'ya Dönüşen İzel'in Samimiyet Kokan Açıklaması Destek Topladı!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
01.09.2024

Bizzat tanırım çok düzgün nadir insanlardan biridir. Çok da doğru söylemiş, boş işlerle uğraşacağınıza Narin’e odaklanın. Bir an önce bulunsun ve bu kızcağıza bunları yaşatanlar aramızda gezemesin.

01.09.2024

8 yaşındayken tanışma imkanım olmuştu kendisiyle. Çocuklara karşı o kadar içten o kadar şefkat doluydu ki.Narin konusunda da samimiyetine inanıyorum. Doğru söylüyor medyanın tartışılmaz bir gücü var. Faydalı şeylerde kullanılsın.

01.09.2024

İnsanlar nasıl olecegimize bile karisiyorlar sanki bizim gunahimiza onlar yanacak. Çok doğru söylemiş. Ne boş ne saçma işler ya şu kizcagiz varken

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ