İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses Anısı Gündem Oldu: 'Nerede Yattığın Değil, Kiminle Yattığın Önemli'

İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu. O anlarda, İlyas Salman, İbrahim Tatlıses'in kendisine 'Paramı sayacak matematikçi bulamıyorum sen bir apartman dairesinde oturuyorsun' dediğini söylüyor. İlyas Salman'ın o sözler karşısında Tatlıses'e cevabı ise, 'Nerede yattığın değil, kiminle yattığın önemli' olmuş...

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
07.06.2022

ahırda Megan Fox la yatsam mantıklı olur 😅

08.06.2022

Musk’ın dediği gibi gelişmiş insanların ya da uzaylıların çok gelişmiş karar destek sisteminin omniboyutlu simülasyonunda yaşıyoruz, ahır ve sheraton zihnimize tanıtılan farklı modellemeler ama biz hep aynı yerdeyiz, bu yüzden ölüm diye de birşey yok, önceki aşama bitince deneyimler başka bir yere aktarılıp sıfır hafıza ile aynı kişi ya da farklı kişi olarak farklı bir ortamda yeniden başlıyoruz.

08.06.2022

Bu yargıya varırken ki ruh halini kafamda canlandırarak gülümsedim. Tanrının varlığına inanıp inanmamayı veya bu dünya ve başka dünyaya inanmayı da bir kenara bıraktım bu kesin yargıya kılçıksız kesin bi şekilde inanmak beyindeki hangi karar mercinin işlevselliği veya işlevsel olmayışından kaynaklanıyor bilemedim :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ