İlyas Salman'dan Olay Yaratacak Yılmaz Güney Paylaşımı: 'Dürüst Olalım, Sağcıdan Farkımız Olsun'

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlyas Salman paylaşımında "Dürüst olalım, Yılmaz Güney'in şiddet eylemlerinin savunulacak tarafı yok. Politik görüşümüz idrakımızı örtülememeli. Haluk Kırcı güzelleyen sağcıdan farkımız olsun" diyerek tepkileri üzerine çekti.

Yılmaz Güney’in 39’uncu ölüm yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yazar Murathan Mungan, “İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı...”diyerek yazması büyük bir tartışmayı başlattı.

Farah Zeynep Abdullah, Yılmaz Güney hakkında "Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği" dedi. Bunun üzerine Güney ailesi ünlü oyuncu hakkında dava açacaklarını duyurdu ve tartışma gittikçe büyüdü.

Konunun detayları haberimizde

Yılmaz Güney'in Ailesinden Farah Zeynep Abdullah'a Tepki: “En Nazik İfadeyle Hadsizlik”

Güney ailesinin açıklamaları sonrası Farah Zeynep Abdullah da çok geçmeden cevap verdi.

Ünlü oyuncu paylaşımına "Ok hakimi vurmak yok ama" diye yazdı.

Tartışmaya son noktayı koymak üzere büyük usta İlyas Salman katıldı. İlyas Salman paylaşımında "Dürüst olalım, Yılmaz Güney'in şiddet eylemlerinin savunulacak tarafı yok. Politik görüşümüz idrakımızı örtülememeli. Haluk Kırcı güzelleyen sağcıdan farkımız olsun" dedi.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Yılmaz Güney'in Ailesinin Kendisine Dava Açtığını Öğrenen Farah Zeynep'ten "Şiddet" Göndermeli Yanıt!

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
15.09.2023

dürüst olun birazcık , yılmaz güney dediğin , vasat bir oyuncu, ortalama bir yönetmendir, sıradan bir yetenektir. şiddet, cinayet olaylarına hiç girmiyorum ... sadece ve sadece sol görüşlü olduğu için ünlendirilmiş ve hala yaşatılan biridir okadar.

15.09.2023

yilmaz guneyin vasat bir oyuncu oldugu dogrudur, hatta tarik akanda bunu kendisine soylemis, roportajda anlatiyor, sen film yaz ve yonet ama oynama demis, sinirlenmis, dusunmus, haklisin demis. oyunculuk boyle ama yonetmenlik ve senaristlik konusunda seninle hemfikir olmak mumkun degil. filmlerinde mantik hatasi var diyebilirsin ama icerik olarak o donem yesilcamda fink atilan luks hayat filmlerinden farkli olarak, anadoluda hakkaten yasanan seyleri ele almasi bence bu yuzden seviliyordu. insanlar yasadiklarini ekranda gorebiliyordu o donem..

15.09.2023

Erlik öyle bir video yaptı ki İlyas Salman bile çark etti :D

15.09.2023

Aydın insan başka oluyor

TÜM YORUMLARI OKU (48)