İlmek İlmek İşlenmiş Bir Kariyer Öyküsü! Sefirin Kızı Dizisinin Nare'si Neslihan Atagül'ü Yakından Tanıyalım

Şimdilerde “Sefirin Kızı” dizisinde Nare karakteri ile adından sıkça söz ettiren Neslihan Atagül, kariyerini adeta ilmek ilmek örmüş. Neslihan Atagül, özel hayatı ile gündemde olmaktan hoşlanmıyor. O halde gelin biz de Neslihan Atagül’ün kariyerini daha yakından tanıyalım!

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Neslihan Atagül, eğitimini de oyunculuk üzerine almış. Yeditepe Üniversitesi’nin Tiyatro bölümünden mezun olmuş.

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş. 14 yaşında oyunculuk mesleğine başlayan Neslihan Atagül, üniversite eğitimini de oyunculuk üzerine almak istemiş.

Bir zamanların efsane dizisi Yaprak Dökümü’ndeki Neslihan’ı görünce çok şaşıracaksınız! Yayınlandığı dönem her bölümü ayrı olay olan Yaprak Dökümü dizisinde Neslihan Atagül 14 yaşındaymış.

Kariyerine böyle bir dizi ile başladığı için bir hayli şanslı! Neslihan 6 sezon süren bu dizi ile adeta gözümüzün önünde büyüdü.

“Canım Babam” dizisinde ailenin büyük kızı rolündeki Neslihan Atagül o zamanlar 19 yaşındaymış! Sıcacık bir aile dizisi olan “Canım Babam” ne yazık ki sadece 11 bölüm sürdü.

Özge Özberk ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde olduğu bu dizide Pınar rolüne Neslihan Atagül hayat veriyordu.

Art arda gelen televizyon dizileri ile Neslihan’ın tanınırlığı daha da arttı!

Neslihan durmadan çalışıyor ve kariyerinin zirvesine emin adımlarla tırmanıyordu. “Kalbim Seni Seçti” ve “Hayat Devam Ediyor” gibi dizilerle hem tecrübesine tecrübe kattı hem de ekranlarda tanınırlığını arttırdı.

Murat Yıldırım ve Akasya Aslıtürkmen’in başrollerinde olduğu Araf ile ilk sinema filmi tecrübesini yaşadı!

Neslihan Atagül’ün ilk film tecrübesi olan Araf, kürtaj hikayesi ile başlayan korku/gerilim türünde bir film. Bu filmin yönetmenliğini ise Biray Dalkıran yapmış.

“Fatih Harbiye” dizisi ile kariyer basamaklarını hızlıca tırmanırken Kadir Doğulu ile tanıştı!

Neslihan Atagül Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterine hayat verdi. Bu dizi sayesinde şimdiki eşi Kadir Doğulu ile tanıştı ve bir aile kurdular. 50 bölüm süren bu dizi Neslihan’ın kariyerindeki önemli noktalardan biri.

Tutkulu ilişkilerin dizisi Kara Sevda’da başrol olarak ününe ün kattı! Kendine has bir seyirci kitlesi bulunan Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaştılar.

74 bölüm süren bu dizi Neslihan’ın oyunculuk yeteneğini gösterebilmesi için büyük bir fırsat oldu!

Şimdilerde “Sefirin Kızı” dizisinde Nare karakteri ile adından sıklıkla söz ettiriyor.

Neslihan Atagül şimdilerde Engin Akyürek ile beraber Sefirin Kızı dizisinde rol alıyor. İkili hem diziden hem de adlarından sıklıkla söz ettiriyor. Öyle ki her fragman trendlerde, her bölüm reytinglerde zirveye oynuyor.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
08.01.2021

dizi seçimlerin çok kötü neslihancım

10.01.2021

Oyunculuğu mükemmel, kendisi de çok güzel ancak şu an da o kadar leş bir dizide oynuyor ve saçma sapan bir karaktere hayat veriyor ki kariyerini olumsuz etkileyebilir. Hayatındaki en kötü tercihi yapti

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ