İlkokul Öğretmeninin 'Etiket' İsyanı Sosyal Medyada Tepki Çekti! Velilere Kızıp, Öğrencilere Bağırdı

Öğrencilerin defterlerinin üzerinde etiket bulunmamasına sinirlenen öğretmen, velilere kızıp, öğrencilere bağırdı. Defterlerin kime ait olduğunu belirleyemediğini söyleyen öğretmen 'Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz. Ben kaç gündür bu defterler kaplanıp gelecek diyorum.' dedi. Öğretmenin üslubu sosyal medyada tepki topladı. 

Bir ilkokulda öğretmenlik yapan kadının kaydettiği görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Öğrenci defterlerinin kaplanmamasına sinirlenen öğretmen, velilere kızıp, öğrencilere bağırdı.

Öğrenci defterlerinin kime ait olduğunu bulamadığını söyleyen öğretmen, "Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz. Ben kaç gündür bu defterler kaplanıp gelecek diyorum." dedi.

İlginizi çekebilir 👇

Aileler Tedirgin: Bahçede Oyun Oynayan Çocuklara Para Verip, ‘Çok Tatlısınız’ Diyen Şüpheli Aranıyor!
Ankara'da Bir Öğrenci Sabah 6:30'da KYK Yurtlarından Okula Gitmek İçin Oluşan Kuyruğu Gösterdi
Polise Silah Çekip Tehdit Eden 2 Kişi Serbest Bırakıldı: "Seni Yazdım"

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
26.09.2024

Bu kendini haklı bularak çekmiş halindeki bağırmaları, çekmediği zaman dövüyor da olabilir. Yapma bu mesleği, hastasın sen

26.09.2024

Terbiyesiz! Medeniyetsiz! Nezaketsiz! Bir de öğretmen olacak, eğitimli olanımızın hali de bu işte. Defterin kapak sayfasının iç kısmı beyaz renk değil mi hocam? Oraya çocuğun ismini yazmak çok mu zor. Mesele defterin sahibini bilmekse çözüm bu kadar basit. Yırtına yırtına bağırıp video çekip küçücük çocukları korkutmak ne. Ailenin defter cildine, etiketine verecek parası olmaya bilir. Becerememiş yapamamış olabilirler, daha küçücük yaştaki çocukların gururlarını kırıp sonra iyi insanlar olmalarını bekliyoruz. Her çocuk eşit şartlarda büyümüyor basit bir etiketi bile ailesine aldıramayacak durumda olan çocuklar var elbet anne babasına söylemiştir ama yapmamışlar işte. Çocukları korkutup, eksik hissettirip, okuldan soğutunca elinize ne geçiyor.

26.09.2024

Bu konudan çok bunalmış olduğunu anlıyorum, bunun yerine etiketsiz olmayan defterlere sıfır puan vereceksin bu kadar, veli ya da öğrencilere bağırmana gerek yok. En güzeli de öğrenciler ile kendin kaplaman olur, hem sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmiş olursun, hem de ailelere güzel bir not iletmiş olursun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ