İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'e katılacak olan binlerce aday sınav başvurularının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Bu yıl İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın 4 Eylül tarihinde yapılacağı duyurulmuştu. Peki İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuru ve uygulama klavuzu yayınladı. Yayınlanan klavuzda sınav başvur tarihleri ve sınavın yapılacağı tarih belli oldu. Peki İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları ne zaman başlayacak?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı klavuza göre bu yıl yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayan adaylar 4 Eylül tarihinde yapılacak olan sınava katılım sağlayabilecekler.

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu