Onedio Logo

İlker Aksum, Yabancı Damat Dizisi ile İlgili Pek Bilinmeyen Bir Gerçeği Açıkladı!

Kapak Görseli

Bir dönemin efsane dizisi Yabancı Damat'ın Ruşen'i İlker Aksum, A Para Eğlence'ye verdiği röportajda dizi ile ilgili pek bilinmeyen bir gerçeği açıkladı. Meğer dizide Niko karakteriyle tanınan ve ardından çok sevilen oyuncu Özgür Çevik yerine başta başkası düşünülmüş. Hatta o oyuncu ile dizi iki bölüm çekilmiş. Ancak daha sonra skandal bir olay yaşandığı için çekimler baştan yapılmış.

21 yıl önce yayınlanan efsane dizi Yabancı Damat, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına yerleşti.

21 yıl önce yayınlanan efsane dizi Yabancı Damat, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına yerleşti. Görseli

Yayınlandığı dönem çok sevilen ve hala izleyenlerin dönüp dolaşıp tekrarını izlediği bir dizi haline gelen Yabancı Damat ile ilgili bir gerçek gündeme bomba gibi düştü.

Dizinin oyuncularından İlker Aksum şaşırtan gerçeği açıkladı.

Dizinin oyuncularından İlker Aksum şaşırtan gerçeği açıkladı. Görseli

Dizide Ruşen karakterine hayat veren İlker Aksum'dan yıllar sonra bir itiraf geldi. Daha önce konuşulan ancak pek yaygın bilinmeyen bu gerçek, dizinin başrolü Niko karakteri için önce başka bir oyuncunun düşünülmüş olmasıydı.

O ismi duyunca çok şaşıracaksınız!

Meğer Niko'yu önce Kargo müzik grubunun solisti Koray Can Demir oynamış. Hatta Aksum'un açıklamasına göre iki bölüm çekmişler bile. Ancak sonra ortalığı karıştıran bir olay yaşanmış.

Neler neler olmuş öyle!

Çekimler için Yunanistan'a giden ekibi yolda durdurmuşlar. Meğer Koray Can Demir asker kaçağıymış ve giderken de kimseye bunu söylememiş. Ünlü solist askere gönderilince de yeni bir başrol arayışı doğmuş. Böylece Özgür Çevik kadroya girmiş.

Özgür Çevik çok başarılı bir 'yabancı damat' oldu.

Aksum, Çevik'in rolünü ne kadar iyi oynadığını 'Adam efsane oldu. Nazlı ve Niko'nun heykelini diktiler. Dizi ilk kez Avrupa'ya açılan Türk dizisi oldu.' sözleriyle anlattı.

İşte o anlar:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir:

"Sibel'in Yerine Oynamış!": Kızılcık Şerbeti'nde Mustafa'nın Delirdiği Anlar Tüylerimizi Ürpertti!
Güzel Oyuncu Esra Bilgiç'in Yeni Adresi Belli Oldu: Heyecanla Beklenen Diziye Girdi!
Esra Erol'un Muhabirinin Fatih Aydın'ın Ailesiyle Görüştüğü Anlar Gizlice Kaydedildi!

Popüler İçerikler

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı’dan Çirkin İfadeler!
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı’dan Çirkin İfadeler!
Alparslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş'e Babasının Mezarında Saldırı Gerçekleşti
Alparslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş'e Babasının Mezarında Saldırı Gerçekleşti
Yoğun Bakımda Tutulan 2 Yaşındaki Aren Bebeği Döven Caninin Savunması: “Biz İlişkiye Girerken Gelip Ağladı!”
Yoğun Bakımda Tutulan 2 Yaşındaki Aren Bebeği Döven Caninin Savunması: “Biz İlişkiye Girerken Gelip Ağladı!”
YORUMLAR

özgür çevik fazlasıyla yakışmıştı hayrlısı olmuş

20.04.2025

İyi ki de özgür çevik oynamış ♥️

19.04.2025

Çok iyi diziydi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ