Görünce İnsanın Alası Gelir! İlkbaharın Güzelliğine ve Renklerine Yakışır Nitelikte Olan Ürünler

İlkbaharın gelmesiyle içimizi farklı bir his kaplar. Çiçeklerin ve renklerin konuştuğu bu mevsimde, sizin için olmazsa olmaz olan ürünleri derledik. İçeriğimizde çiçekli elbise modellerinden çay fincan setlerine, piknik sepetinden rengarenk saksılara kadar birçok kullanışlı ve şık ürüne yer verdik. Dilerseniz, hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 12.04.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

1. Baharın renklerine yakışır bir çantayla başlayalım.

Farklı tarzıyla dikkat çeken bu çanta, kombinlerinizi taçlandıracak. 21 farklı seçeneğiyle tarzınıza en uygun rengi seçmenize olanak sunan bu modelin pembe rengi 1600 TL.

Burada

2. Renkli kombinlere dolabınızda yer açmak için...

Levi's markasının kalitesini bilmeyen yoktur. Bucket şapkaların mevsimi geldi de geçiyor. Tam bahar havasına uygun rengiyle dikkat çeken bu şapka, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş. 

Buradan ulaşın

3. Hem tarz hem şık bu güneş gözlüğü, kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak.

Güneş gözlüğü arayışında olanlara bir öneri de bizden. Tupturuncu rengiyle dikkat çeken bu gözlük, sizce de tam bahar havasını yakalayacak cinsten değil mi? Gözlük camı zararlı UV ışınlarından koruyan UV400 özelliklidir. 

Burada

4. Çiçekli kokular şimdiden yerini almalı!

Baharın mis gibi kokusunu her zaman her yerde hissetmek için güzel bir seçenek olacağına inandığımız Versace Crystal Bright Absolu, uzun yıllardır kullananların favorisi olmaya devam ediyor.

Buradan ulaşın

5. Maybelline New York - Super Stay Vinyl Ink Uzun Süre Kalıcı Likit Parlak Ruj 20

Kullananların öve öve bitiremediği bu rujun 20 numarası tam baharlık! Yeme, içme ve bulaşmaya dayanıklı olan bu ürün üstelik yapışkan his bırakmayan formülüyle herkesin favorisi!

Burada

6. Bahar ayları gelince piknik sezonu da açılıyor tabii.

Dolgu ve ısı yalıtımlı alt kısmı dayanıklı, yırtılmaz alüminyum kaplamadan yapılmış bu örtü, pikniğe giderken en büyük destekçiniz olacak. Kaliteli materyali sayesinde uzun kullanım sağlayabileceğiniz bu örtünün fiyatı 320 TL.

Boyutu: 150 x 200 cm. 

Buradan ulaşın

7. Çay severlere duyurulur! Baharı hatırlatan bir fincan önerisi bizden.

Asil altın kenarı ve harika dekoru ile içeceklerinizi keyifle içmenize olanak sunan bu ürün, geleneksel porselen fincanlardan daha hafiftir. 3 farklı renk seçeneğiyle tarzınıza en uygun modeli ve deseni seçebilirsiniz.

Buradan ulaşın

8. Çiçekli telefon kılıflarıyla şimdiden baharı getirmek isteyenlere...

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Mükemmel bir kılıf. Fotoğraftakinden daha şık. Baskı kalitesi çok iyi. Dışarda 100 liradan aşağı bu kalitede kılıf bulunmaz. Çok beğendim.

Burada

9. Piknik örtünüz varsa piknik sepetiniz olmadan olmaz.

Meyve, sebze, ekmek, gıda, saklamak için uygun olan bu sepet, evde dekor olarak da kullanılabilir. 

Fiyatı 320 TL.

Buradan ulaşın

10. Rahatlığından asla ödün vermeyenlerin tercihi olmuş bu terlikler, baharın habercisi!

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

39-40 numara giyiyorum normal ayakkabılarda terliklerde fakat kalıplar bu modellerde daha küçük oluyor bir de taban kısmındaki noktalı çizgileri topuk geçmeyecek noktalarda masaj özelliği olduğu için topuk o çizgilerde kalacak yani 1 parmak ucu kadar boşluk olması gerekiyor arkada. Çünkü arkadaki bant kısmını indirdiğinizde parmaklarınızın öne dayanmaması için bir numara büyük almanızda fayda var, bu yüzden ben 41-42 aldım tam noktalarda topuk hizam ve ön kısımda dayanmıyor ayağımda da bol durmuyor zaten giydiğiniz gibi orijinallerde onu hissediyorsunuz direkt ayağı sarıyor ve bir süre sonra ayağın şeklini alıyor. Çok rahat bir terlik ve çok kaliteli şüphelerim vardı alırken fakat soruşturdum satıcı direkt amazon olarak aldım 1 gün sonra kargom geldi. %100 orijinal barkodları, kodları hepsi tutuyor. Gönül rahatlığı ile alın, aldırın.

Burada

11. Bahar havasını her elinizde baktığınızda hissetmeniz için...

Buradan ulaşın

12. Hazır havalar ısınmaya başlamışken makyajınızda renkli malzemelere yer vermenin tam sırası!

12 adetten oluşan bu set, suya dayanıklıdır. Göz makyajınıza renk katacak bu eyelinerlar sadece 119 TL.

Buradan ulaşabilirsiniz

13. Her sezona uyum sağlayacak renkleri ile en sevilen renkli paletler arasında yer alıyor.

Kolay dağılan yüksek pigmentli renkleri göz kapaklarında topaklanma yapmaz, istenilen rengi anında vererek hayalinizdeki göz makyajlarını yapmanıza olanak sağlar. 

Burada

14. Trendlere uygun saç modelleri yapmayı seviyorsanız bu tokalar bahar kombinleriniz için çok uygun.

Burada

15. Rengine ve modeline bayıldık.

Çiçeklerinizi sulamayı daha da keyifli bir hale getirmek için tercih edebileceğiniz bu ürünü dekor olarak da kullanabilirsiniz. Tatlı mı tatlı lila rengi bize baharı hatırlattı, peki size?

Buradan ulaşabilirsiniz

16. Denim ceketlerin sezonu geldi de geçiyor!

Koton markasına ait olan bu kırık beyaz renge sahip kot ceket, bahar aylarında kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak. Fiyatı sadece 479 TL.

Burada

17. Rengarenk saksılarınız hazırsa çiçeklerinizi sergilemenin vakti gelmiş demektir.

10 farklı renkteki çiçek saksısı seti dayanıklı demirden yapılmıştır. Evinizde renkli çiçekler, lezzetli otlar, biberler, etli çilekler, salata bahçesi, domatesler ve çok daha fazlasını yetiştirmenizi sağlar.

Buradan ulaşabilirsiniz

18. En güzel etkinliklerin sezonu da baharla açılıyor.

En son ne zaman uçurtma uçurduğunuzu hatırlıyorsunuz? Çoğu insanın çocukluğunda yaptığı en güzel aktivitelerden biri de şüphesiz uçurtma uçurmaktır. Baharın gelmesiyle mevsimi gelen uçurtmalara olan ilgi de haliyle artıyor.

Buradan ulaşın

19. Bahar denince akla hemen çiçekli elbiseler gelir.

Yeni sezona damga vuracağına inandığımız bir çiçekli elbise modeliyle geldik. Tatlı tasarımı sayesinde ister spor isterseniz de şık kombinler yapabilirsiniz. Pileli eteğini biz bu elbiseye çok yakıştırdık ve beğendik.

Fiyatı 599 TL.

Burada

Erkek Sakal Bakımı: En İyi Yöntemler ve Ürünler
Doğallıktan Yana Olan Siyah Saçlılar İçin Bakım Önerileri
Mavi Renk Elbiseye Ne Renk Makyaj Yapılır?
Verdiğiniz Paranın Karşılığını Aldığınızdan Emin Olacağınız 250 TL Altı Ürünler
Erkek Cilt Bakımı: Pratik ve Etkili Çözümler

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi