İlk Vukuatları Değilmiş: Beyoğlu'nda Bir Kadını Taciz Eden İki Kişi Tutuklandı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde çok sayıda suç kaydı olan ve yolda bir kadını duvara sıkıştırıp tecavüz girişiminde bulunan şüpheliler önce serbest bırakıldı. Ancak kararın tepki çekmesi üzerine yeniden gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı. 

Şüphelilerin, kendilerini "Amcamın kızı" diyerek savunduğu olayın görüntüleri ortaya çıktı. Bunun polis olaya ilişkin harekete geçti.

Beyoğlu ilçesi Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokak'ta meydana gelen olayda, evine gitmekte olan 25 yaşındaki İ.Ş’nin peşine takılan Semir T. ve Ömer K., bir süre sonra önünü kestikleri genç kızı taciz etmeye başladı.

Genç kızı duvara sıkıştıran şahıslardan biri, daha sonra genç kızı yere yatırarak taciz girişiminde bulundu. Şahsın yanında duran arkadaşı ise olanları film izler gibi seyretti. Çevre sakinlerinin olayı görmesi üzerine genç kız şüphelilerin elinden kurtarıldı.

Mağdur İ.Ş, polislerle yapılan görüşmede, iki kişinin bacağına dokunduğunu ve kendisini zorla öptüğünü söyledi. Şüpheliler gözaltına alındı. Ancak mağdur kadının şikayetçi olmaması nedeniyle şüpheliler serbest bırakıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarının sosyal medyada paylaşılması sonrası çıkan tepkiler büyüdü ve savcılık iki şüpheli hakkında yeniden gözaltı kararı verdi.

Bu olayın ilk vukuatları olmadığı öğrenilirken, şüphelilerin "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştıkları ortaya çıktı. Şüpheliler Semir T. ve Ömer K., yakalanarak yeniden gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, "cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu’nda Sokakta Yürüyen Kızı Taciz Etmişlerdi: Serbest Kalan 2 Tacizci Yeniden Gözaltında!
Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı: Otopsiye Giren Doktor ve Dönemin Savcısı İlk Kez Konuştu
Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş
Cem Garipoğlu'nun Mezarından Çıkan Şeffaf 'Poşet' Krize Neden Oldu: Kefen ve Bez Yok Ama Poşet Var

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
05.10.2024

İlk vukuatları değil miymiş?! Vay anasını yahu. Nasıl olabilir böyle bir şey?! Ben şok! Ya amk adli kontrol şartıyla serbest bırakmayanı dövüyorlar ülkede. Bu şeyin ilk vukuatı olma ihtimali var mı?!

Kadın şikayetçi olmaktan bile korkmuş. Şikayetçi olsa bile bu pçleri salarlardı , yine kadının başına bela olsun diye.

birini öldürmeden içeri almasaydınız ya zahmet olmuş

TÜM YORUMLARI OKU (22)