İlk Vukuatı Değil: Eski Polis Memuru Çatıya Çıkarak Etrafına Silahla Ateş Açtı

Sakarya'da yaşayan T.T. isimli zanlı, çatıya çıkarak etrafına silahla ateş açtı. 49 yaşındaki zanlının eski bir polis memuru olduğu ortaya çıktı. 

Eski polis memuru T.T'nin ilk vukuatı değil. Daha önce de caddede pompalı tüfekle çevreye ateş açtığı, başka bir olayda ise bir kadını rehin aldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya'da iki katlı binanın çatısına çıkarak tabancayla rastgele çevreye ateş eden 49 yaşındaki T.T., polis ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından ikna edildi.

Gözaltına alınan ve eski polis olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce de caddede pompalı tüfekle çevreye ateş açtığı, başka bir olayda ise bir kadını rehin aldığı öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Karaosman Mahallesi Eski Hendek Caddesi üzerinde meydana geldi. 2 katlı binanın çatısına çıkan ve eski polis olduğu öğrenilen T.T., elindeki tabancayla çevreye rastgele ateş açtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, özel harekat, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri binanın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. T.T., polis ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından ikna edilerek binadan indirildi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

T.T.’nin Adapazarı ilçesinde 2022 yılında pompalı tüfekle sokak üzerinde çevreye ateş açtığı, geçen yıl temmuz ayında ise Ankara Caddesi'nde bir kadını rehin aldığı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İsimler Netleşti: YSK, Kesinleşen Aday Listelerini Yayımladı
Gece Yarısı Karar: Merkez Bankası'ndan Yeni Sıkılaştırma Adımı
Tehlike Kapıda mı? Bakan Mehmet Özhaseki Açıkladı: Son 53 Yılın En Sıcak İkinci Şubat Ayı Yaşandı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
06.03.2024

Polislik zor melej. Ağır çalışma şartları, kelle koltukta gezmeleri, sürekli mobinge maruz kalmaları, can ciğer arkadaşlarının belki vurulmalarını görmeleri... Maaşı için asker, polis olan çok insan var fakat ağır durumlarla psikolojileri başa çıkamıyor çoğunun. Devlet psikolojik destek almaları için teşvik etmeli veya zorunlu tutmalı. Senelerdir cinnet geçiren, ailesini katleden, kolluk kuvvetlerinde görev yapan çok insan var.

06.03.2024

Zor meslek*

06.03.2024

bu manyak bir de polismiş. her zaman söylüyorum devlete memur alırken kpss yetmez her zaman mülakata gerek vardır ama akp sağolsun mülakat kavramının da amına koydu. halbuki kamuya hizmet edecek kişilerin ki özellikle öğretmenlerin şiddete meyli var mı, psikolojik rahatsızlığı var mı bakılması gerekir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ