İlk Tutuklama Geldi: Eylem Tok ve Oğlunun Yurtdışına Kaçmasını Organize Eden Ayşe Ceren Saltoğlu Tutuklandı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kaza hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Eylem Tok ve oğlunun yurtdışına kaçmasını organize eden Ayşe Ceren Saltoğlu'nun tutuklandığını açıkladı.

1 Mart'ta İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen kazada 17 yaşındaki T.C'nin kullandığı araç 3 diğer araca çarpmış ve gerçekleşen kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanmıştı.

Gerçekleşen kazadan bir süre sonra T.C'nin annesi yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığı ortaya çıkmıştı. Oğlu ve kendisi için yakalama kararı çıkartılan Eylem Tok, oğlunun kendisinden habersiz bir şekilde arabayı aldığını söylemiş ve oğlunun darp edilebileceği ihtimalinden korktuğu için yurt dışına kaçtıklarını belirtmişti.

Skandal kazayla ilgili her gün tüyler ürpertici yeni detaylar ortaya çıkarken T.C ve annesi Eylem Tok'un yurtdışına kaçmasına yardım eden kişinin Bülent Cihantimur’un kurumsal iletişim uzmanı olan Ayşe Ceren Saltoğlu olduğu iddia edilmişti.

Gazeteci Emrullah Erdinç'ten bugün Eylem Tok davası ile ilgili yeni bir bilgi geldi! Erdinç, Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybetmesinden sonra anne Eylem Tok ile oğlu T.C.’nin yurtdışına kaçmasını organize ettiği iddia edilen Ayşe Ceren Saltoğlu tutuklandığını açıkladı.

Erdinç, açıklamasında "Bülent Cihantimur’un kurumsal iletişim uzmanı olan Saltoğlu, sabah gözaltına alınmıştı. Sorgusunun ardından savcılığa çıkartılan Saltoğlu nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı." ifadelerini kullandı.

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Eylem Tok Olayındaki Gizemli Kişi Aranıyor: "Ünlü Medya Patronunun Oğlunun" Saklandığı İddiası!
İddialar Doğru Çıktı: Oğlunu Kaçıran Eylem Tok'un Şoförü Davadaki En Önemli Delili Emniyete Teslim Etti
Çocuğuyla Yurt Dışına Kaçan “Yazar” Eylem Tok’un Mihr Kitabı Nasıl Çok Satanlara Girdi?

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.03.2024

Asıl kaçanlar nolacak sadece 1 kişiyle mi kalacak bu olay

Bakın şimdi parçaları birleştireceğim, ya hep aynı yaaa, iyi okuyun: Önce çocuğunu Abd'ye kaçırdı, sonra ne dedi? "Kana kan olmasın diye kaçırdım", işte bu lafı duydum ilk kıllanmam başladı ama dedim bekle cübbeli belki yanılıyorsundur sonra eski sevgilisiyle ilgili iddialar ortaya atıldı, beyefendiyi araştırdım, o da ne? "Rauf Baysal, 'Süleymancılar'ın önde gelen isimlerinden Mehmet Arıkan'ın kızı ile evliydi." Haa dedim tamam yanılmıyormuşsun. Şimdi de kaçmasını organize eden kimmiş Ayşe Ceren Saltoğlu, diyorum ki gene antin kuntin işler, Ayşe ismi ve soyadında -oğlu vakası mı? Yok arkadaş ya şu işi bir Türk yapsa anında yakalanıyor ama başkası yapınca mevzu uzadıkça uzuyor. Bu ülkenin sistemi kesinlikle böyle işliyor.

Çaylak dizi senaristi olur senden kanka, ışık var. İşkembe-i kübran. İyi. Çalışıyor

12.03.2024

insan böyle bir suça nasıl ortak olur

TÜM YORUMLARI OKU (19)