İlk Kez Konuştu! Billur Kalkavan'ın Sevgilisi Buğra Bahadırlı'dan 'Vasiyet' Açıklaması

Akciğer kanseri nedeniyle kemoterapi gören sevilen oyuncu Billur Kalkavan, geçtiğimiz cumartesi günü saat 3.45'te hayata gözlerini yumarak sevenlerini yasa boğdu. Sevilen oyuncunun cenazesi ise bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Kalkavan'ın ölümünün ardından vasiyetinin ne olduğu merak ediliyordu. Konuyla ilgili açıklamayı sevgilisi Buğra Bahadırlı yaptı. Gelin o açıklamaya birlikte bakalım...

Ocak ayında akciğer kanserine yakalanan ve bir süredir tedavi gören ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın vefat haberi tüm Türkiye'yi derinden üzdü.

Geçtiğimiz cumartesi günü hayata gözlerini yuman oyuncunun vefat haberini ise erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, "Kalbi daha fazla dayanamadı" sözleri ile paylaşmıştı.

Detayları burada anlatmıştık;

Kanser Tedavisi Gören Billur Kalkavan Hayatını Kaybetti

17 Ekim Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanan başarılı oyuncunun vasiyetinin olup olmadığı ise merak ediliyordu.

Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı vasiyet konusuna açıklık getirerek, Kalkavan'ın öleceğini düşünmediği için vasiyet bırakmadığını söyleyip herkesi derinden etkiledi.

Bahadırlı açıklamasında; “Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu. O kadar mücadeleci, umutlu ve hayat doluydu. Son ana kadar da o halini korudu… O haldeyken vasiyet bırakma aklına bile gelmemiştir, benim de aklıma gelmedi. Hiç öyle bir konuşma yapmadık. Her şey yolunda gidiyordu ama enfeksiyondan dolayı kalbi çok yoruldu.” dedi.

İlginizi çekebilir;

Billur Kalkavan'ın Hayata Gözlerini Yummadan Önce Yaptığı Son Paylaşımı Herkesi Yasa Boğdu

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
17.10.2022

Yalnız adamada helal olsun kalmadı böyle merhametli erkek. Adam gibi adammış. Şimdikiler grip olsan kaçıyo uğraşamam diyip üstüne kendileri kanser ediyo aldatmalarıda yanında eşantiyon veriliyor .

18.10.2022

Kesinlikle öyle helal olsun

17.10.2022

o kadar hayat dolu, pozitif bir kadındı kı gerçekten bunu atlatacağına çok inanmıştım, neslicanda hissettiğim duyguları hissediyorum şu an. onun da bunu atlatacağına çok inanmıştım ama olmamıştı. ikisinin de mekanı cennet olsun. huzur içinde uyuyun.

17.10.2022

Çok zengindi galiba.. Herseyi sevgilisine yasal olarak kalır mı bilemiyorum. Çünkü resmi anlamda evlilik yoktu. Akrabası ailesi kimsesi de yok mu acaba.. Mücadeleci kadınmış... Allah rahmet eylesin

19.10.2022

Ailesi var canım kardesi var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ