İlk Kez Cevapladı: Çiçeği Burnunda Çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay Bebek mi Bekliyor?

14 Şubat'ta uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Berk Oktay'dan evlilik teklifi alan Yıldız Çağri Atiksoy, teklifi kabul etmiş ve çift geçtiğimiz 30 Ağustos'ta dünya evine girmişti. Evliliklerinin hemen ardından ortaya atılan hamilelik iddiaları kafaları karıştırırken Atiksoy konuyla ilgili ilk kez konuştu. Gelin Atiksoy'un cevabına birlike bakalım... 👇

Uzun süredir devam eden birlikteliklerini Şubat ayında bir adım öteye taşıyarak evlenme kararı alan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftini tanımayan yoktur.

Kısa sürede nişan, kına derken geçtiğimiz 30 Ağustos'ta sessiz sakin bir düğünle evlenen ünlü çift adeta gözlerden kalp çıkartıyor.

Düğünden karaleri sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen Atiksoy ve Oktay çifti hakkında bebek iddiaları gündeme gelmişti.

Güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, hamilelik iddialarına ilk kez yanıt vererek hamile olmadığını fakat çocuk istediklerini söyledi.

Atiksoy'un konuyla ilgili konuşmasının tamamı şu şekilde; 'Herkes soruyor ama hamile değilim. Çocuk tabii ki düşünüyoruz. İkimiz de çok istiyoruz. Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah. Kız da olsa erkek de olsa iki isim koyacağız. Kızın isimleri belli, net.”

Ayrıca Atiksoy tartışmalara neden olan gelinliğiyle ilgili ise; “Hayalimdeki gelinlik değildi. Maalesef kusursuz sayılmaz. Kusurun da güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. Nazar gözüyle bakıyorum. Zamanı geri alamayız artık!” dedi.

İlginizi çekebilir;

Sonunda Karar Verdiler: Hazal Kaya ve Ali Atay Çiftinin Kızlarının İsmi Belli Oldu!
Dünyayla Benim Aramda'nın Yıldızı Hafsanur Sancaktutan Gündem Olan Mastürbasyon Sahnesiyle İlgili Konuştu
Hayatı Sorgulatacak: Selin Ciğerci'yle Boşanan Gökhan Çıra'ya Takipçisinden Gelen Bir Garip İstek

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
04.10.2022

fox tv yi severek izliyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ