İlk Geceniz Son Geceniz Olmasın! İlk Gecenizin Hüsranla Sonuçlanmasını Engelleyecek 9 Öneri

İlk gecenizin neden özel olduğunu açıklamamıza gerek yok. Tabii ki olmak zorunda. Kimse neler olacağı konusunda net değil ve bu da zaten işin heyecan verici kısmı, öyle değil mi? Onu nasıl etkileyebilirim ya da geceyi nasıl hareketlendiririm, kafanızda dönüp duran sorulardan sadece bir kısmı. İşte ilk gecenizin keyifli bir şekilde bitmesini sağlamak için kaçınmanız gerekenler...

1. Midenizi doldurmayın

Yemek seçimlerinize dikkat etmelisiniz, yoksa kendinizi şişkin ve yorgun hissedeceksiniz. Aşırı gluten, şeker yüklü tatlılar, brokoli, karnabahar gibi sebzelerin yanı sıra fasulye, kırmızı et, peynir, alkolün ruh halinizi öldürebileceğini ve geceyi batırabileceğini vurgulamakta fayda var.

2. Panik yok!

Geceden önce kendinizi rahatlatmanız çok önemli. Stres, cinsel dürtülerinizi olumsuz etkileyip kendinizi hazır hissetmemenize sebep olabilir. Bu da hem aldığınız zevki hem performansınızı etkileyebilir. Endişeliyseniz meditasyon yapmayı veya partnerinizle konuşmayı deneyin. Birlikte duş alın. Duyularınızı sakinleştirmek için dinlendirici müziklerden de yardım alabilirsiniz.

3. Görünüşünüzü çok düşünmeyin

İnternet, mükemmel vücut imajlarını betimleyen kadınlarla ve erkeklerle dolu. Oysa Victoria's Secret meleği veya Biscolata erkeği olmanız şart değil! Standartları çok iyi karşılamayan çoğumuz için bu bir endişe kaynağı olabilir. Ancak mükemmel bir vücuda sahip olmama düşüncesini aklınızdan çıkarın. Vücudunuzun beğendiğiniz kısımlarına odaklanın.

4. Ön sevişmeyi atlamayın

Ön sevişme sizin ve partnerinizin havaya girmesine yardımcı olabilir. Ön sevişme öpüşmeyi, sarılmayı, masajı, oral uyarımı içerebilir ve etkileri sizi şaşırtabilir. Kan akışınızı hızlandırıp ilişkinin ateşini körükleyebilir.

5. Hakimiyet kurmaya çalışmayın

Tecrübeli olan sizseniz bu, patronluk taslamanızı gerektirmez. Birlikte olduğunuz kişinin kendini savunmasız hissedebileceğini unutmayın. Bazen kontrol altında olmak daha iyi olabilir ve yatak kesinlikle acemiliğinize rağmen üstünlük kurabileceğiniz bir oyun alanı değil. İtaatkar olup her şeyi kontrol etmesine izin verin. Pişman olmayacaksınız!

6. Utangaç olmayın

Evet, bu madde gerçekten bir öncekiyle çelişiyor gibi görünüyor. Fakat aşırı utangaçlık, partnerinizin geri çekilmesine ve tüm gecenin mahvolmasına sebep olabilir.

7. Önce güvenlik!

Bu uymanız gereken en basit kural. 'Diğer' yöntemlerin korunmada yeterli olduğunu düşünebilirsiniz ama daha ilk gecenizin ardından büyük bir sürprizle karşılaşmak istemezsiniz. Bu yüzden korunmaya yatırım yapın ve her şeyi önceden planlayın.

8. Komik sesler çıkarmayın

Bazı sesler yatak odasındaki sıcaklığı arttırmak için iyi olabilir fakat hepsi değil! Bağırmak zorunda hissetmeyin kendinizi mesela.

9. Acele etmeyin

Heyecanlı olabilirsiniz, ancak acele etmek anın büyüsünü bozabilir. Sabırlı olun ve partnerinizi sizinle yakınlaşmaya zorlamayın. Savaşmayın, sevişin.

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!