İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in dün gece 21.20'de öldüğü bilgisi geçildi. 'Fetö' lakabını ilk kullanan sanatçı Defne Joy Foster'ın seneler önce Melih Gökçek'le arasında geçen diyalog tekrar gündem oldu.

Amerika'da yaşayan ve Türkiye Cumhuriyeti’ne çeşitli komplo girişimlerinde bulunan FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in dün gece 21.20 sularında öldüğü öğrenildi.

Detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü

Gülen'in ölümünün ardından başta X olmak üzere tüm sosyal medya platformlarında büyük bir hareketlilik yaşandı.

Fethullah Gülen'in Ölümüyle Twitter Hareketlendi "Gebermiş" İfadesi TT Oldu

Akıllara seneler önce Melih Gökçek ve rahmetli Defne Joy Foster arasında yaşananlar da geldi tabii. Böyle bir günde Foster'ı anmamak olmazdı.

Defne Joy Foster, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'e "Fetö" lakabıyla seslenen ilk kişiydi ve bu sebepten de Melih Gökçek'ten uyarı almıştı...

Gökçek'ten Foster'a "Terbiyeni takın, Gülen'e Fetö diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile" çıkışı gelmişti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Armağan Çağlayan, Fethullah Gülen'in Ölümünü Sosyal Medyadan Kutladı
Fethullah Gülen'in Ölümü Sonrası Yerine Geçecek İsim Belli Oldu: Suat Yıldırım Kimdir?
Fethullah Gülen Nereye Gömülecek? Örgüt Yöneticileri Mezar Yerini Hazırlamış

Popüler İçerikler

Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
Yenidoğan Çetesi Skandalında Hayatını Kaybeden Bebeklerin Ölüm Nedenleri Belli Oldu
YORUMLAR
21.10.2024

İlhan ireme dava açmışlardı fetus dedi diye,akepeli vekiller kamer gencin üstüne yürümüştü sen bizim hocamıza nasıl laf edersin diye,bank asya açılış töreninde kurdele kesenler ve daha niceleri...bunları her fırsatta söylemek göstermek lazım arşiv unutulmasın kimin ne olduğu görünsün....

21.10.2024

Çok haklısın,o iti gerçekten müslüman zannedip savunanları tarih kadetti.Şimdi birde bunların ne mal olduğu ortaya çıktıktan sonra savunan ve kol kola girenleri de tarih not etmelidir.Acaba hangisi daha kötüdür,ilkimi,sonrakilermi.

21.10.2024

Nur içinde yatsın rahmetli Defne hanım. Kendisinin gencecik yaşında hayattan koparanlar elbet bir gün hesabını verecekler. Ama burada ama ahirette! Kızı ölürken yanında bulunan Kerem Altan'ı ve Altan ailesini işaret eden annesi, "Bu işte bir bit yeniği var. Onlar sebep oldu kızımın ölümüne" demişti vaktiyle! Yıllarca millete modernite(!) pazarlayan Altan ailesi 2000li yıllarla birlikte pek çok şaibeli işin odağında oldu! Biri de Defne'nin şüpheli ölümü

21.10.2024

Ahmet Altan ‘ın oğlunun evinde ölü bulunmuştu sanırım. Ahmet Altan’ın da bağlantısı vardı galiba fetö ile yanılmıyorsam.

TÜM YORUMLARI OKU (21)