İlk Duyduğunuzda Anlamakta Bile Zorluk Çekeceğiniz Doktorlara Yöneltilen Birbirinden Tuhaf 12 Soru

1. "Bir kadın hastam laksatif nasıl kullanılıyor, arkadaşım sordu demişti. Nereden alınır, nasıl içilir ve dozu nasıl olmalıdır diye birçok soru sordu."

'Bir hafta sonra ise bağırsak atonisi ile hastaneye getirildi. Kilo vermek istediği için günde 2-3 tablet içmiş.'

2. "Acil doktoruyum. Geçen hafta kız arkadaşı ile birlikte hapisten yeni çıkan bir adam geldi. Yanlarına gittiğim de ise bana 'Boğazda bel soğukluğu olabilir mi?' diye sordular."

3. "Babam doktor. Geçen gece bir hastası aradı ve arkadaşının kolunda çıkan sivilce için ne yapabileceğini sordu. Sivilcenin içinden yağ çıktığını söyledi. Bir sivilce için gece 3'te bütün aileyi uyandırmış oldu."

4. "Bir kadın odama girerek 'Kocanızı aldatıp hamile kalırsanız ve sonrasında kocanızla seks yaparsanız eğer çocuk kocanızdan olur mu?' dedi."

5. "Bir kadın hastam bana şunu sordu: Eğer sperm yuttuktan sonra üzerine votka içersem hamile kalır mıyım?"

6. "Eşimin babası ürolog. Bir arkadaşım ise eşimin babasına, penis büyütme haplarının gerçekten işe yarayıp yaramadığını sormamı istedi."

7. "Doktor değilim ama eczanede çalışıyorum. 55 yaşında bir adam gelerek, yeğeni için prezervatif almak istediğini söyledi."

8. "Yaşlı bir adam ve eşi kliniğimize gelip, cinsel yolla bulaşan hastalık testi yaptırmak istediklerini söyledi. Adamın karısı, adamın keçiler ile cinsel birliktelik yaşadığını düşündüğü için bunu ortaya çıkarabilen bir test olup olmadığını sordu."

'Birisi bir keçi ile seks yapıyorsa, hangi cinsel yolla bulaşan hastalıklara sahip olur?”

9. "Birlikte çalıştığım yaşlı eczacılardan birine, 20 yaşlarında bir kız gelerek 'Benimle birlikte olacak olsaydın hangi prezervatifi kullanırdın?' diye sordu."

10. "Bir müşteri çalıştığım eczaneyi arayarak 'Viagra'nın fiyatı ne kadar ve daha ucuz bir ilaç var mı? İhtiyacı olan bir tanıdığım var da o yüzden soruyorum.' dedi."

11. Kuzenim şöyle bir konuşmaya denk geldiğini söyledi: "Eğer A erkeği, C kadınını hamile bırakmadan önce B erkeği ile birlikte olduysa, kadının başka erkeğin sperminden hamile kalma şansı olur mu?"

12. "Bir kostüm partisindeyim. Adamın biri yanıma geldi ve kostümden dolayı beni doktor sandı. Ağrı kesicilerin hangi dozda insanları öldürdüğünü sordu."

'Peçeteye intihar önleme hattının numarasını yazdım ve bu konuda ona yardımcı olabileceklerini söyledim. Ondan sonra kendisinden haber alamadım. Umarım numarayı aramıştır.'

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
28.03.2020

Yabanci içerik olduğu o kadar belli ki... Türkiye'de surada toplasan bir kaç yıllık hekimlik suremde oyle diyalogların içinde bulunmak zorunda kaldim ki bunlar bana cok makul sorular gibi geliyor artik.

29.03.2020

Serzenişim yabancı içerik oluşuna değil,ülkem insanının absürt soru üretebilme kapasitesineydi ey algısını sevdiğim ...

28.03.2020

Şu sıralar iş yaparken arka planda reddit postlarının seslendirildiği youtube videoları açıyorum. İçerik sahibi de aynı videoya denk gelmiş anlaşılan, sırasını bile değiştirmemiş.

28.03.2020

Kaynağı görmemişim pardon

TÜM YORUMLARI OKU (4)