İlk Defa Salıncağa Binen Engelli Gencin Tarifsiz Mutluluğu

Engelliler için özel olarak üretilen salıncağa sandalyesiyle birlikte binen kardeşimiz mutluluktan havalara uçuyor. 😍 İzlerken sizlerin de mutlu olacağı o  aşırı güzel anlar...

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
17.04.2018

bu çok zor bir şey değil görüldüğü üzere.. neden yapılmaz anlamak mümkün değil..bir cocugun mutlulugundan daha önemli ve güzel ne olabilir ki..

17.04.2018

yapıldığı gibi geri sökülüyor amacı dışında kullanıldığı için

17.04.2018

Bizim buradada yapılıyor ama en sonunda belediye isyan edip kaldırıyor. İnsan evladı demek istemiyorum yaratık gibi olan ergenlerden salıncaklar 1 hafta dayanmıyor. Ergenin birisi motorsikleti ile birgün çıkmış oynuyordu öldürecektim elimden zor aldılar. Parkalara kamera tavsiyesinde bulundum ama onlarıda kırarlar çalarlar burada bizim. Toplum olarak ileriye gideceğimize iyice cahil ve yobaz bir hale geliyoruz.

17.04.2018

Bizim evin yakınına çok güzel bi çocuk parkı yaptılar. Etrafına ufak çam fideleri ektiler. 2 gün sonra sabah işe giderken fidelerin olmadığını gördüm. Ertesi sabah belediye işçilerini ekerlerken gördüm. Sordum sizmi söktünüz diye. Çalışmlar :) kamera muhabbetini bende yaptım onlarla. Daha önce denemişler bi parkta. Ama kameralarıda çalmışlar.

17.04.2018

Daha önce ülkemizde hiç rastlamadım, nedeni ise arkadaşların yazdıklarında saklı. İnsanı, hayavanı, doğayı sevmeyen ucubeler olduğu sürece biz mutlu edemeyeceğiz insanları.

TÜM YORUMLARI OKU (7)