Dünya sahiden de hassas kalpler için bir cehennemden farksız dostlar. Bir kullanıcı flört ettiği kişiye ilk buluşma için binbir emekle, kendi elleriyle profiterol yaptıktan sonra aldığı cevap karşısında haklı olarak yıkıldı. Kullanıcının aldığı yanı ise hiç tanımadığı kişileri dahi sinirlendirmeye yetti.
Kız salak ilk buluşmada profiterol yapmak ne? Bu kadar mı çaresizsiniz aq
Kadınların partnerlerine yemek yapma işi, erkeklerin korumacılık işine dönüştü. "Seni düşünüyor gibi yapıyorum ve tek beklentim minnet içinde bir memnuniyet göstermen."
ilk buluşmaya yemek yapıp götürmek gördüğüm en ezikçe hareket olabilir ya jejebskshjdjd ayrıca o ne biçim profiterol aq, ettafında da çikolata sosu olması gerekiyordu puding gibi. adama sövmeye gelmiştim ama ilk defa erkek tarafını haklı buldum. çaresiz evde kalmış muhafazakar kız imajı vermek isteyen herkes ilk buluşmaya boktan şeyler yapıp götürebilir msksbsmsnskdk