İlk Buluşmada Verdiği Siparişe Göre Hoşlandığınız Kişiyi Şıp Diye Çözeceğiniz 13 Yemek

İkili ilişkilerde, karşımızdakinin ufak detaylarını yakalayarak çeşitli çıkarımlar yapmak taa derinlerimizden gelen bir dürtü. Özellikle ilk buluşma ve ilk izlenimler, o kişi hakkında bize bir sürü bilgi verir. Şimdi size, ilk buluşmada yenilen yemeğe göre yaptığımız karakter analizlerini sunacağız. İnanın bunları dikkate alıp ilişkisine yön veren çok fazla tanıdığımız var :)

1. Kaşarlı Tost: "Garanticilikten aldığım tadı hiçbir şeyden alamadım"

Bu kişilerin pinpirikli duruşları neredeyse bütün hayatlarını ele geçirmiştir. O yüzden dışarıda yedikleri yemeklerden zehirlenmeyi ya da başlarına bir iş gelme ihtimalini hep düşündüklerinden en garanti şey olan kaşarlı tostu tercih ederler. 

Ömür geçmez bununla.

2. Gözleme: "Bir zamanlar fakir ama gururlu biri vardı, bildin mi?"

Gözleme hepimizin severek, bayıla bayıla yediği bir yiyecek bu kısmı tamam. Yalnız, karşı cinsle ilk buluşmada yenilecek bir yemek pek değil. Çünkü karşıdaki insana direkt parasızlık imajı yüklüyor. Parasız olmak sorun değil de ilk buluşmada biraz caydırıcı bir algı.

Bu kişiyle hayat bir Survivor olur.

3. Salata: "Fiziğime özen gösteriyorum ama annem bi salataya 30 TL verdiğimi bilmiyor"

İlk buluşmada salata yiyen birisinin öncelikleri kesinlikle sağlık, kilo gibi olgulardır. Bu kişiler genellikle bakımına düşkün olduğu gibi karşısındaki insanın da bakımına önem verir. 

Paspal biriyseniz bu yola girmeyin!

4. Lahmacun: "Tenim ılgıt ılgıt geleneksellik kokar benim"

Eğer ilk buluşmada karşınızdaki insanın aklına lahmacun yemek fikri geliyorsa, bilin ki o kişi sizle buluşmasa da lahmacun yiyecekti. Yani onun normali bu. Bu kişinin tarzı biraz gelenekseldir ve kendi doğruları dışında doğrulara ikna etmeniz biraz yorucu olabilir.

Siz de geleneksel bir insansanız mükemmel anlaşırsınız.

5. Karışık Izgara: "Seninle çıkarsam öbürüne mesaj yazmama izin verir misin?"

Karışık ızgara yemek isteyen bir insan, ne yiyeceğine karar veremeyen ama hepsinden de yemek isteyen bir insandır. Bunu hayatın geneline uyarlarsak eğer, Watsapp'da son görülme saati kuşku uyandıran insan olarak değerlendirebiliriz.

Flört etmek konusunda sayısı ve sınırı yok. Allah size kolaylık versin!

6. Makarna: "Dünyanın en düz insanıyım!"

İşte size düz ve net insan! Tabii eğer ilk buluşmada spagetti siparişi vermediyse! Çünkü ilk buluşmada spagetti siparişi vermek kadar büyük bir adrenalin bağımlılığı olamaz. Diğer makarnalar da sorun yok çünkü makarna, çoğu kişinin sevdiği ve tartışmaya kapalı bir yiyecektir. Aynen bu kişi gibi.

Kafanız rahat eder, tertemiz bir ilişki yaşarsınız.

7. Pizza: "Çay var içersen, pizza var yersen..."

Ortaya bir yemek söyleyip paylaşmak, ilk buluşma için oldukça iyi bir fikir. Burada önemli olan, pizzanın çeşidine birlikte karar vermek. Yok eğer  'Bize bi margarita yeter di mi?' gibi kafasına göre sipariş verdiyse zaten sallayın bunu.

Bu kişiyle çok güzel sohbet edilir, dert anlatılır ve gezilip tozulur.

8. Sosisli sandviç: "Şuramda kalan ketçap kadar heyecanlandırsan yeter..."

İlk buluşmada sosisli sandviç siparişi veren insan için çok net çıkarımlarımız var: Birincisi, bu kişi yemek işini hızlı geçiştirip zamanını başka şekilde değerlendirmeyi sever. İkincisi, sosisli yerken insanın eli, ağzı bulaş bulaş olacağı için bu durumla uğraşmayı seviyor olabilir.

Değişik bir insan kendisi. Bulmaca çözmeyi sevenler bi denesin.

9. Hamburger: "Burdan kalkınca bana balon da alalım mı?

Şimdi tabii hamburgerlerin apartman boyunda olup gurmelere hitap edenleri de var. Ancak ilk buluşmada insanın aklına hamburger söylemek geliyorsa, o kişi hala daha annesiyle gezmeye gittiğini düşünüyor olabilir. İkinci, üçüncü buluşmada bu laflarımız geçersiz bu arada.

Ailesine düşkün, oldukça duygusal ama öğrenmeye hevesli bir kişi.

10. Sushi: "Her gün aynı şeyleri yaparsam ölürüm"

Tabii eğer iki kişi de ilk buluşmada sushi yemek istediğini beyan ettiyse gayet güzel. Sorgusuz sualsiz sizi Çin lokantasında götürmediğini farz ederek yorum yapmak gerekirse, bu kişi heyecan yaşamayı sever. Adrenalin bağımlısı diyemeyiz ama denemekten asla çekinmez, vizyonu geniştir.

Bununla çok güzel bilinmeyen yerlere gidip tatil yaparsınız.

11. İskender: "Çizgilerimin dışına çıkınca fenalık geçiriyorum"

İskender öyle bir yiyecek ki, arkadaşla girilen iddialar olsun, yeni alınan maaş olsun, hep ödül olarak ortaya konulur. İlk buluşmada iskender ısmarlayan bir insan için aslında bu yiyeceğin önemi oldukça fazladır ama bunun ötesine de geçmek istemez; bunun için çabalamaz.

Sürprizleri sevmeyen bir ilişki isterseniz buyrun karşınızda!

12. Muhallebi: "Leyla sev beni sokma müşküle, beraber kaşık atalım bir tabak keşküle"

Eskiden insanlar ilk buluşmada pastaneye gidip birer tane muhallebi yerdi. Aslında bu oldukça yumuşak bir başlangıç. Hem de biliyorsunuz, tatlı yemek insanların mutluluk hormonlarını fişekler. Eğer ilk buluşmada karşınızdaki insanla muhallebi istediyse, sizin her gününüz 14 şubat romantizminde geçer. Bu kişiyi bir telefon gibi düşünürsek, kendisi kaya gibi bir Nokia 3310'dur ama siz aşırı fonksiyonlu IPhone 7 isterseniz üzülürsünüz.

Evli, mutlu, çocuklu ve ponçik bir birliktelik isteyen eklesin.

13. Su: "Ben dünyanın en lüzumsuz ve uyumsuz insanıyım, Bye"

'Yuh artık' demeyin, yapanlar çok. İlk buluşmada 'Ben bir şey istemiyorum, sadece su içicem' diyen insanların sayısı gerçekten dünya üzerindeki küçük bir ülke kadar. Bu kişiler asla sizin bulunduğunuz duruma ayak uyduramaz, uydurmaya da çalışmaz.

Yallah uzak diyarlara!

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.04.2017

Eski bi alışkanlık olarak dışarda yemek yemem. Çok mecbur kalırsam da balık yerim. İnsanların yeme alışkanlıkları ve damak tadı farklılık gösterir. Canı o sırada ne istiyosa onu yer. İsterse bok yer. Kimse buna karışamaz. Ama suşi yiyen kişiden de bi sikim olmaz. Ağzının tadını bilmeyen bi özentidir çünkü!

16.05.2017

Lan yoruma bittim...

26.04.2017

Ben ilk buluşmada kızı Burger King'e götürmüştüm. Ben bitirmişken o heyecandan daha hamburgerini yiyememişti. Bende ziyan olmasın diye onunkini de yemiştim. 2 ay sonra ayrıldık. Buda böyle bir anımdır.

25.04.2017

Saça, kıyafete bakarak yargılama bitti, şimdi de bunlar başladı.

TÜM YORUMLARI OKU (52)