İlk Bakışta Oldukça Normal Görünen Fakat Hikayelerini Öğrenince Kanınızı Donduracak 14 Yeni Fotoğraf

Bir önceki içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz:

İlk Bakışta Oldukça Normal Görünen Fakat Hikayelerini Öğrenince Kanınızı Donduracak 15 Yeni Fotoğraf

1. İsveç'te bir okula Darth Vader kıyafeti giyerek giden bu adamı sıradan bir insan sana kişiler onunla fotoğraf çektirmişlerdi. Fotoğraftan kısa bir süre sonra adam kılıcıyla okuldaki iki kişiyi öldürüp, birkaç kişiyi de yaralamıştı.

2. Herhangi bir maçta sakatlanan bir oyuncuya ait gibi görünse de, bu görsel 1990 yılında Kongo'da oynanan bir maçta sahaya düşen yıldırımla takımdan 11 kişinin öldüğü olaya ait.

3. Alışık olmadığımız bir görüntü: Alman askeri, öksüz kalan Rus çocuğuna yiyecek veriyor.

4. Belçika sömürgesi olan Kongo'da kauçuk köleliği yapan bu adam, günlük kotayı tamamlayamadığı için öldürülen 5 yaşındaki kızının kesilen el ve ayağına bakıyor.

5. Hitler'in katliamından kurtarılmak için ailelerinden alınarak İngiltere'ye götürülen Alman ve Polonyalı çocuklardan bazıları.

6. Savaşın ardından evine dönen Alman askeri, evinin yıkıldığını ve ailesinin öldüğünü öğreniyor.

7. 1944'te 165 kişinin canına mal olan sirk yangınında, bir palyaço suyla yangına koşuyor.

8. Dev bir buluta ait gibi görünen bu görüntü, Nagazaki'ye atılan atom bombasının ardından içinde bulunduğu tehlikeyi fark etmeyen bir fotoğrafçı tarafından çekilmiş.

9. Rodney Alcala'nın bir randevulaşma programını kazandığı an. O sırada bilinmese de Alcala iki kadını tecavüz ederek öldürmüş bir seri katildi.

10. İlk bakışta anlaşılmasa da, yerdekilerin hepsi insan. Bu görsel Jim Jones'un tarikatının toplu intiharının ardından çekildi.

11. Sıradan bir çifte ait gibi görünen bu fotoğraflar 10 kadını öldüren Michael Gargulio ve hala kim olduğu bulunamamış olan muhtemel kurbanına ait.

12. Bu fotoğrafta bir çamur yığını gibi görünen şey, Soyuz 1 kapsül paraşütünün çalışmamasının ardından yere çakılan Sovyet kozmonotu Vladimir Komarov'un vücudu.

13. Karnının şişmesi şikayetiyle hastaneye gittiğinde hamile olduğu öğrenilen 5 yaşındaki Lina Medina ve çocuğu.

14. İnsan hakları protestolarında önemli birer isim haline gelen üç protestocu, Mississippi'de yalnızca beyazların oturmasına izin verilen barda otururken ırkçı saldırıların kurbanı oluyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Her İşiyle Bizi Ayrı Dünyalara Götürüp Farklı Hayatlardan Kesitler Sunan Akira Kurosawa'dan Zevkle İzleyeceğiniz 10 Film
Her Yerde Karşımıza Çıkmalarına Rağmen Aslında Hiç de Gerçeği Yansıtmayan 15 Görsel
Budist Keşişlerin Nirvana'ya Ulaşmak İçin Yavaş Yavaş Kendilerini Mumyaladıkları Uygulama: Sokushinbutsu

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
13.07.2020

Hayatında savaş görmemiş insanlar ellerine bir tane kurusıkı geçince "oh savaş gelsin vuralım ,kıralım, öldürelim" diye çığırtkanlık yapıyorlar. Savaşı bilgisayar oyunu ya da karşılık vermeyen masum bir ceylan zannediyorlar. Savaş demek açlık demek ,yokluk demek ne yazık ülkemiz bu tarz cahillerle dolu. Ayrıca Avrupa'nın medeniyet açısından birçok iyi yönünü beğensem de insanoğlu uygun zaman ve yerde en pis bir hayvan olacağını gösteriyor.Tabi sadece Avrupa için değil tüm dünya için geçerli.

13.07.2020

Suriye sınırına birkaç defa gitmem gerekti ne yazık ki evet cidden bazıları hala mahalle kavgasına gider gibi konsolosluk önüne gidip Rusya'yı Amerika'yı İsrail'i tehdit ediyor . Zannediyorlar ki biz 80 milyonuz elimzde sopalarla gidip israil dövüp geleceğiz. Sadece basit bir arabanın bile patladığında çevresine verdiği zararı görseler ; füzelerin,bombaların ne kadar etki edeceğini düşünebilirler... Işıdin revaçta olduğu zamanda bazıları sınırdan geçip ışıdle savaşmaya gitmişti , sonra gerisin geri gelmişlerdi. Tarihimiz savaşlarla dolu ama savaşları sanki eğlenceli bir şey gibi anlatılarsa olacağı bu. Ayrıca evet kapitalis ve sömürgeci anlayışı olan her zihniyete karşıyım ama iyi yön dediğimiz çalışma prensipleri ve kuralları uymalarını örnek alabiliriz.

13.07.2020

#4 Belçika vb refah seviyesinin yüksek olduğu ülkelerin hayat standartının yüksek, kaynakların ucuz olmasının sebebinin yalnızca gelişmişlikle açıklanamadığının göstergesi. Bu rahatlığın arkasında genelde vahşilik var, masum yüzbinlerin milyonların kanı, canı ve gözyaşları var.

13.07.2020

İnsan yeryüzüne gelmiş en iğrenç canlıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (12)