İlişkisinde Gariplik Hissedenler Buraya! Partnerinizin Size Saygı Duyup Duymadığını Belirleyen Davranışlar

Eğer çok aşıksanız aşkın gözünün kör olduğunu biliyorsunuz demektir. Uzun süre önce bitmesi gereken bir ilişki içerisindeyseniz ve üstelik bunun farkında değilseniz sahip olduğunuz tek şeyin kırık bir kalp olduğunu söyleyebiliriz.

Ne demişler bir erkek size saygı duymuyorsa, sizi hak etmiyor demektir. Çoğu kadın eşlerinin onlara saygı duymadığını fark etmez bile işte sizlerin bu davranışları fark etmesi için bir liste hazırladık.

1. Sizin sınırlarınıza saygı göstermemesi.

Her insanın sınırları vardır. Eğer ki partneriniz bu sınırları aşıyorsa ve sonrasında size üzgün olduğunu söylemesine rağmen bu davranışını tekrar yapıyorsa size saygı duymadığını söyleyebiliriz. Eğer bir erkek gerçekten size saygı duyuyorsa sizi üzdüğü zaman bunu fark edip davranışlarını düzeltir.

2. Sadece sizden bir şey istediğinde sizinle ilgilenmesi.

Bazı insanlar sadece sadece çıkarları olduğunda size ilgi gösterir. İhtiyacı olmadığında ise sizi umursamaz. Örneğin, siz her aradığınızda çok meşgul olan o adam bir ihtiyacı olduğunda hemen sizi arar ve size özen göstermeye başlar. Fakat gerçek şu ki, bu adam size saygı duymuyor, sadece sizi kullanıyor.

3. Size öncelik vermemesi.

Sizden başka hayatındaki diğer şeylere öncelik veriyorsa, arkadaşlarını futbolu ya da siyaseti sizden daha çok ciddiye alıyorsa, siz onunla bir şeyler konuşurken sizi dinlemek yerine telefonla ya da başka şeylerle ilgileniyorsa size saygı duymadığını anlayabilirsiniz.

4. Her zaman önce sizin özür dilemenizi beklemesi.

Bir ilişkide, her zaman aynı fikirlere sahip olamazsınız. Hatta bu yüzden kavga bile edebilirsiniz bunlar gayet normaldir. Bir anlaşmazlıktan sonra, bir taraf ilişkinin çıkarları için barışçıl bir çözüm bulmalıdır. Bu taraf çoğu zaman hatalı olan kişidir. Ancak, bazen, hatalı olmayan taraf da barışı sağlamak için özür dileyebilir. Fakat mesele şu ki, bir anlaşmazlıktan sonra her zaman siz özür dilerseniz, partneriniz ilişkinize değer vermez. Her zaman gelip özür dilemenizi bekler. Haklı olup olmadığınızı umursamaz işte bu da saygısızlığın bir işaretidir.

5. Size değersiz hissettirmesi.

Sizi her zaman sözleriyle aşağılarsa, dalga geçmek için isim takarsa, hakaret ederse ve aşağılayıcı bir dil kullanırsa- bunların hepsi saygısızlığın işaretleridir.

Ayrıca sizi alenen küçük düşürürse ve size değersiz hissettirirse, size saygı duymaz.

6. Başka kadınlarla flört etmesi.

Eğer partneriniz sizden başka bir kadınla flört ediyorsa, cinsel ilişkiye girmiş olsun ya da olmasın, bu da bir saygısızlık işaretidir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Birlikte Olduğun İnsanın Aslında Seni Hiç Hak Etmediğini Gösteren 18 İşaret
Ne Kadar Sağlıklı Bir İlişkiye Sahipsin?
Toksik Bir İlişkide Olduğunuzu ve Acilen Bütün Bunlara Bir Son Vermeniz Gerektiğini Gösteren 21 İşaret

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor